Zobrazeno 1 - 10
of 128
pro vyhledávání: '"mechanically separated meat"'
Autor:
Raiane Medeiros Costa, Antonio Gouveia Oliveira, Anissa Melo de Souza, Karina Gomes Torres, Gabriela Santana Pereira, Ingrid Wilza Leal Bezerra
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 14, Iss 1, Pp 1-10 (2024)
Abstract Mechanically separated meat (MSM) is widely used in the food industry, however, there is a lack of studies on its consumption in populations. The objective of this study was to identify the frequency and amount of MSM consumption, factors as
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a8e4c223112a4fa3b2625b53a32e7171
Autor:
Maria Luiza Rodrigues de Souza, Ana Paula Sartorio Chambo, Bruna Albino Bronharo, Ricardo Souza Vasconcellos, Angélica de Souza Khatlab, Marcos Antonio Matiucci, Eliane Gasparino
Publikováno v:
Ciência Rural, Vol 54, Iss 9 (2024)
ABSTRACT: This study aimed to prepare and characterize Nile tilapia (Oreochromis niloticus) waste meal. The experimental design consisted of three treatments (carcass meal, mechanically separated meat meal - MSM, and head meal) and five replications
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/571cdb6974b24a77a2015627e9e2e928
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Molecules, Vol 28, Iss 18, p 6592 (2023)
Mechanically separated meat (MSM) is a by-product of the poultry industry that requires routine quality assessment. Calcium content is an indirect indicator of bone debris in MSM but is difficult to determine by EDTA titration due to the poor solubil
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a77cd02a2414441caea95a9af5f46dae
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 12, Iss 24, p 12890 (2022)
The aim of this study was to compare the effects of various forms of sage (Salvia officinalis L.) preparations on the quality characteristics of vacuum-packed chicken meatballs containing mechanically separated meat (MSM) from chickens during storage
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c79ba5d59fb1496d992a34c8c779fb10
Autor:
Piotr Kiełczyński, Piotr Szymański, Marek Szalewski, Krzysztof Wieja, Andrzej Balcerzak, Stanisław Ptasznik
Publikováno v:
Molecules, Vol 27, Iss 21, p 7600 (2022)
At present, the problem of identifying and controlling different types of Mechanically Separated Meat (MSM) is a very important practical issue in the meat industry. To address this challenge, the authors propose a new, analytical method for the disc
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/421d3d6d30c74a90861562aad9c14121
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.