Zobrazeno 1 - 10
of 13 575
pro vyhledávání: '"meat tenderness"'
Autor:
Ivanov, Nikolay Todorov1 n_t_ivanov@abv.bg
Publikováno v:
Bulgarian Journal of Animal Husbandry / Životnov Dni Nauki. 2023, Vol. 60 Issue 2, p45-58. 14p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zhao, Yingxin, Xiang, Can, Roy, Bimol C., Bruce, Heather L., Blecker, Christophe, Zhang, Yanyan, Liu, Chongxin, Zhang, Dequan, Chen, Li, Huang, Caiyan
Publikováno v:
In Meat Science January 2025 219
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 12, Pp 56-68 (2024)
In order to screen for meat tenderization treatment methods targeting a large number of eliminated laying hens in poultry farms, the ultrasound combined with calcium chloride and biological enzyme methods were used to tenderize chicken breast meat. T
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8a5d41b599764eaa9e220e3ad21c7dab
Autor:
UZABACI, Ender1 carkungoz@uludag.edu.tr, DINCEL, Deniz2
Publikováno v:
Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi. Sep/Oct2022, Vol. 28 Issue 5, p613-620. 8p.
Publikováno v:
In Food Bioscience April 2024 58
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.