Zobrazeno 1 - 10
of 36
pro vyhledávání: '"meat taste"'
Publikováno v:
Veterinary Medicine and Science, Vol 9, Iss 6, Pp 2763-2780 (2023)
Abstract Background Antioxidants such as vitamin C (VC) and chromium (Cr), which effectively scavenge free radicals, may improve functional characteristics of the intestine and may reduce intestinal diseases. Cr absorption increases in the presence o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b726d4f6cda84bb88c7e7fe2fdf08a44
Autor:
Arturs Suleiko, Konstantins Dubencovs, Andris Kazaks, Anastasija Suleiko, Janis Edmunds Daugavietis, Elina Didrihsone, Janis Liepins, Emils Bolmanis, Oskars Grigs, Juris Vanags
Publikováno v:
Fermentation, Vol 10, Iss 1, p 55 (2024)
Soy leghemoglobin (LegH) has been gaining interest over the last years as an efficient flavor and aroma compound in plant-based meat substitutes. Hence, in the following article, we demonstrate the methods for LegH production using a recombinant Koma
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2d941c6d1ffc4515a599065e36453119
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Seon-Tea Joo, Jung-Suk Choi, Sun-Jin Hur, Gap-Don Kim, Chan-Jin Kim, Eun-Yeong Lee, Allah Bakhsh, Young-Hwa Hwang
Publikováno v:
Food Science of Animal Resources
This study investigated the amino acid and nucleotide-related compound composition and taste characteristics of cultured muscle tissue (CMT) obtained by culturing satellite cells isolated from chicken and cattle and compared them to those of traditio
Autor:
Sabri Arda Eratalar, Rüveyde Akbay
Publikováno v:
Uluslararası Tarım ve Yaban Hayatı Bilimleri Dergisi, Vol 5, Iss 1, Pp 167-175 (2019)
Volume: 5, Issue: 1 167-175
Uluslararası Tarım ve Yaban Hayatı Bilimleri Dergisi
Volume: 5, Issue: 1 167-175
Uluslararası Tarım ve Yaban Hayatı Bilimleri Dergisi
One of themost important factors in turkey meat production is the effects of stockingdensity on meat quality as it is a favored source of animal protein consumed inthe world as it is in our country. This issue, may have important effects onmeat quali
Autor:
Alexandre Rodrigo Mendes Fernandes, Alexandre Amstalden Moraes Sampaio, Wignez Henrique, Emanuel Almeida de Oliveira, Rodrigo Vidal Oliveira, Fábio Roberto Leonel
Publikováno v:
Revista Brasileira de Zootecnia, Vol 38, Iss 2, Pp 328-337 (2009)
O objetivo neste trabalho foi avaliar a composição de ácidos graxos e a qualidade do contrafilé (músculo Longissimus lumborum) de tourinhos das raças Nelore e Canchim. Os animais foram terminados em confinamento e alimentados com dietas contend
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ebecb9b096e448c1b9e10898fafe3fa7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.