Zobrazeno 1 - 10
of 4 273
pro vyhledávání: '"meat systems"'
Publikováno v:
Теория и практика переработки мяса, Vol 9, Iss 1, Pp 65-74 (2024)
A novel approach to the protection of unstable fat-soluble vitamins, using retinol as an example, is presented in this work. This method is based on introducing vitamin A molecules into casein micelles. Protective properties of micellar casein toward
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/403c1089f0ab47a3a0b77e15e65b082e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Vezovnik, Andreja, Kamin, Tanja
Publikováno v:
In Discourse, Context & Media March 2020 33
Color adjusting compositions of meat systems with low content of hemoglobin-containing raw materials
Publikováno v:
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького. Серія: Харчові технології, Vol 21, Iss 91, Pp 136-142 (2019)
The development of technologies for new types of salty meat products with a high level of safety requires the improvement of the basic technological processes of their production, using intensive methods of influence on the raw materials processed, e
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/09758c782bfa4cf78ae79a34bd078dbc
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 10 (2023)
A growing global meat demand requires a decrease in the environmental impacts of meat production. Cultured meat (CM) can potentially address multiple challenges facing animal agriculture, including those related to animal welfare and environmental im
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b77a6c4d339c45d0996afb7c40b76001
Autor:
Robert, Paz, Zamorano, Marcela, González, Estefanía, Silva-Weiss, Andrea, Cofrades, Susana, Giménez, Begoña
Publikováno v:
In Food Research International June 2019 120:904-912
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering November 2017 213:54-59