Zobrazeno 1 - 10
of 132
pro vyhledávání: '"meat shelf life"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pablo Rovira, Giannina Brugnini, Jesica Rodriguez, María C. Cabrera, Ali Saadoun, Guillermo de Souza, Santiago Luzardo, Caterina Rufo
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 4, p 694 (2023)
We evaluated a combination of two temperatures and two packaging materials for long-term storage of vacuum-packaged (VP) beef striploins. Microbial populations and microbiome composition were monitored during refrigerated storage (120 days between 0
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/696310efeca5457d878e6a065baba5b2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ergin Ozturk, Emine Dogan
Publikováno v:
Turkish Journal of Agriculture: Food Science and Technology, Vol 7, Iss 12, Pp 2267-2274 (2019)
In renewable system, to improve growth performance and enhance the stability of broiler meat may be alternative dietary garlic and its derivatives. The effects of dietary fresh garlic extract (FGE) or aged garlic extract (AGE) supplementation on perf
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c8301b1a30c945ad97e0be3f9d5f2e4f
Autor:
Mateusz Zawadzki, Adam Kaizer
Publikováno v:
Scientific Journal of Gdynia Maritime University, Vol 1, Iss 117 (2021)
The paper presents assumptions related to the implementation of sustainable development in logistics, which result from the need to protect the environment which is subject to systematic degradation. The concepts presented in this paper are aimed to
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c7acf87e92f3409a9ad9412efa475f91
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Materials Research Express, Vol 9, Iss 2, p 025306 (2022)
Fish skin gelatin and chickpea protein isolated (G-CP) edible blend films incorporated with 0.25 and 0.5% copper sulfide nanoparticle (CuSNP) and microencapsulated Nigella sativa essential oil (MNEO) (0.015 and 0.03%, w/w of protein) were prepared an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6d48c8e306b54b229fc9d1909679fc2c