Zobrazeno 1 - 10
of 102
pro vyhledávání: '"meat sausage"'
Autor:
Mariana Inés Acateca-Hernández, Aleida S. Hernández-Cázares, Juan Valente Hidalgo-Contreras, María Teresa Jiménez-Munguía, Ma. Antonieta Ríos-Corripio
Publikováno v:
Heliyon, Vol 10, Iss 13, Pp e33500- (2024)
Arthrospira maxima is a microalga that has been collected in Lake Texcoco in the Valley of Mexico since pre-Hispanic times and has been a traditional food source due to its high biomass production and protein content (50–60 %), making it promising
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/90ebdfdda3224df39c24849901648f08
Autor:
Abdul Haque, Saghir Ahmad, Mohd Adnan, Mohammad Idreesh Khan, Syed Amir Ashraf, Z.R.A.A. Azad
Publikováno v:
NFS Journal, Vol 35, Iss , Pp 100179- (2024)
In recent years, food fortification has been seen as one of the important approaches to address nutrients deficiency and also considered as a source of a sustainable form of intervention to reach a wider population. Therefore, the aim of our study wa
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/22b0852969f24cd5bf92f92ba8af0f63
Publikováno v:
Turkish Journal of Agriculture: Food Science and Technology, Vol 10, Iss sp2, Pp 2913-2919 (2022)
This study assessed the proximate composition, sensory quality and consumer acceptability of beef sausage fortified with edible meat waste. Lean beef and edible meat waste (EMW) samples were obtained from commercial abattoir and combined in ratio 50:
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/518aa2243fce4477bf198586b4db8747
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Norton Komora, Cláudia Maciel, Joana Isidro, Carlos A. Pinto, Gianuario Fortunato, Jorge M. A. Saraiva, Paula Teixeira
Publikováno v:
Biology, Vol 12, Iss 9, p 1212 (2023)
Traditional foods are increasingly valued by consumers, whose attention and purchase willingness are highly influenced by other claims such as ‘natural’, ‘sustainable’, and ‘clean label’. The purpose of the present study was to evaluate t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/230f3b9ae9394574abb5881008ed7023
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
52nd International Congress of Meat Science and Technology: Harnessing and exploiting global opportunities. :437-438
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Juliana Nogueira Ruiz, Nilda D. Montes Villanueva, Carmen Silvia Favaro-Trindade, Carmen J. Contreras-Castillo
Publikováno v:
Scientia Agricola, Vol 71, Iss 3, Pp 204-211 (2014)
Probiotics are live microorganisms that confer a health benefit on the host by improving the intestinal microbial balance. We evaluated the viability of Lactobacillus acidophilus (La) and Bifidobacterium lactis (Bl) probiotics and their effects on th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f70234357b52464399cbe5425770e637