Zobrazeno 1 - 10
of 17
pro vyhledávání: '"meat quality evaluation"'
Publikováno v:
Animal Bioscience, Vol 37, Iss 7, Pp 1225-1235 (2024)
Objective The objective of the study was to determine the effects of feeding fermented cassava leaf meal (FCLM) on growth performance, carcass characteristics and meat sensory evaluation of broiler chickens. Methods A total of 160 Cobb-500 chickens w
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6a193d4f2c85426fa7f539d8d7e1347a
Autor:
M. Gagaoua, G. Duffy, C. Alvarez, C.M. Burgess, R. Hamill, E. Crofton, C. Botinestean, A. Ferragina, J. Cafferky, A.M. Mullen, D. Troy
Publikováno v:
Irish Journal of Agricultural and Food Research, Vol 61, Iss 1, Pp 145-167 (2022)
A consumer’s decision to purchase red meat is guided by a combination of many interacting factors including safety, nutrition, sustainability and perception of healthiness along with a variety of sensory characteristics such as colour, marbling, te
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/08d1031a3b5b4791931639e0dd1b359f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
A Novel Chicken Meat Quality Evaluation Method Based on Color Card Localization and Color Correction
Publikováno v:
IEEE Access, Vol 8, Pp 170093-170100 (2020)
Among all the chicken meat quality evaluation metrics, color is one of the most significant factors directly related to the freshness of meat inducing the purchase desire. Biochemical tests for evaluating meat quality may contaminate or damage the te
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7c85045ea6f24816bc75f5691c990a04
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.