Zobrazeno 1 - 10
of 79
pro vyhledávání: '"meat processing plant"'
Autor:
Pauline Kooh, Yvonnick Guillois, Michel Federighi, Mathilde Pivette, Anne-Laure Maillard, Ngoc-Du Martin Luong, Estelle Chaix
Publikováno v:
Frontiers in Public Health, Vol 12 (2024)
IntroductionSeveral COVID-19 outbreaks have been reported in meat processing plants in different countries. The aim of this study was to assess the environmental and socio-economic risk factors favouring the transmission of SARS-CoV-2 in meat process
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4e46b47214fd4316b6a00e0076f86edd
Autor:
Rita Howe, Charlene Grice, Fintan Costello, Vicky Downey, Donal Sammin, Carla Perrotta, Grace Mulcahy, Nicola Walshe
Publikováno v:
Heliyon, Vol 10, Iss 10, Pp e30919- (2024)
Outbreaks of COVID-19 in meat processing plants (MPPs) were recorded globally throughout the pandemic. There was speculation these outbreaks resulted in dissemination of COVID-19 throughout the surrounding county leading to high incidence rates. We a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4a46219d4c5b404b96c94ce162b0ffcd
Autor:
Thomas Günther, Manja Czech‐Sioli, Daniela Indenbirken, Alexis Robitaille, Peter Tenhaken, Martin Exner, Matthias Ottinger, Nicole Fischer, Adam Grundhoff, Melanie M Brinkmann
Publikováno v:
EMBO Molecular Medicine, Vol 12, Iss 12, Pp 1-10 (2020)
Abstract We describe a multifactorial investigation of a SARS‐CoV‐2 outbreak in a large meat processing complex in Germany. Infection event timing, spatial, climate and ventilation conditions in the processing plant, sharing of living quarters an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9923facc55b84338a3118723179b51cf
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hongzhi Zhang, Fengxia Que, Biyao Xu, Linjun Sun, Yanqi Zhu, Wenjie Chen, Yulong Ye, Qingli Dong, Hong Liu, Xi Zhang
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 12 (2021)
Listeria monocytogenes is the etiologic agent of listeriosis, which remains a significant public health concern in many countries due to its high case-fatality rate. The constant risk of L. monocytogenes transmission to consumers remains a central ch
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dff727c4753d4dceafa0b8d696f9b609
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Diego Gómez, Laura Pilar Iguácel, Mª Carmen Rota, Juan José Carramiñana, Agustín Ariño, Javier Yangüela
Publikováno v:
Foods, Vol 4, Iss 3, Pp 271-282 (2015)
The aim of this work was to study the occurrence of Listeria monocytogenes in several types of ready-to-eat (RTE) meat products and in the environment of meat processing plants. A total of 129 samples of RTE meat products and 110 samples from work su
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7ab08dd50813434f8bd6a2ada7d8d0a2
Publikováno v:
Problems of the Regional Energetics, Vol 2015-1, Iss 1(27), Pp 50-56 (2015)
The purpose of this study is the development of technological schemes of energy production for this industry in terms of energy efficiency. Technical solution that can reduce cost of the final production of meat production plant has been presented. T
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/83513cbb4a5648eda4d1b411ef4e665e