Zobrazeno 1 - 10
of 6 332
pro vyhledávání: '"meat ph"'
Publikováno v:
Tropical Animal Science Journal. Mar2024, Vol. 47 Issue 1, p125-130. 6p.
Publikováno v:
Tropical Animal Science Journal, Vol 47, Iss 1 (2024)
The effects of meat pH on muscle fiber characteristics, cortisol level, and Tenascin C (TNC) gene expression were examined. The muscle samples (n=100) were randomly collected from the Longissimus thoracis et lumborum (LTL) to determine meat pH at 24
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/64e6e95252674178bc92a3a1a3310bdc
Autor:
Krauskopf, Monique Marcondes, de Araújo, Chimenes Darlan Leal, dos Santos-Donado, Priscila R., Dargelio, Mariana Damiames Baccarin, Manzi, João Antônio Santos, Venturini, Anna Cecilia, de Carvalho Balieiro, Júlio César, Delgado, Eduardo Francisquine, Contreras Castillo, Carmen Josefina
Publikováno v:
In Food Research International January 2024 175
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Cogent Food & Agriculture, Vol 9, Iss 1 (2023)
AbstractThis study determined the effect of Vachellia karroo leaf meal (VKLM) in diets on feed intake (FI), digestibility, feed conversion ratio (FCR), body weight gain (BWG), final live weight (FLW) and meat quality parameters of male Ross 308 broil
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a97779d4319247748794b490f4c23e1d
Autor:
Przyborowska-Zhalniarovich, Paulina1 (AUTHOR) marta.soltysiuk@uwm.edu.pl, Maes, Dominiek2 (AUTHOR) dominiek.maes@ughent.be, Otrocka-Domagała, Iwona3 (AUTHOR), Paździor-Czapula, Katarzyna3 (AUTHOR), Wiszniewska-Łaszczych, Agnieszka1 (AUTHOR) paulina.przyborowska@uwm.edu.pl, Sołtysiuk, Marta1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Animals (2076-2615). Jul2023, Vol. 13 Issue 13, p2210. 15p.
Autor:
Kayan, A.1 fagrark@ku.ac.th, Theerawatanasirikul, S.2, Lekcharoensuk, P.3, Boonkaewwan, C.4,5, Kaewkot, A.1,6, Chanaksorn, M.1, Tantikositruj, C.1, Gunawan, A.7
Publikováno v:
Tropical Animal Science Journal. Jun2022, Vol. 45 Issue 2, p128-133. 6p.
Autor:
Vaskoska, Rozita1 (AUTHOR), Ha, Minh1 (AUTHOR), White, Jason D.2 (AUTHOR), Warner, Robyn D.1,3 (AUTHOR) rwarner@unimelb.edu.au
Publikováno v:
Animal Production Science. 2023, Vol. 63 Issue 8, p816-823. 8p.
Autor:
Paulina Przyborowska-Zhalniarovich, Dominiek Maes, Iwona Otrocka-Domagała, Katarzyna Paździor-Czapula, Agnieszka Wiszniewska-Łaszczych, Marta Sołtysiuk
Publikováno v:
Animals, Vol 13, Iss 13, p 2210 (2023)
Although the prevalence of respiratory diseases in slaughter pigs ranges from 19% to 74% and continues to be an important concern for swine herds worldwide, only a few studies have investigated the relationship between respiratory disease and pork qu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/34be16db908e46ca8caa00d1594daf40