Zobrazeno 1 - 10
of 419
pro vyhledávání: '"meat juice"'
Autor:
José María Castillo-Castillo, Pablo José Rufino-Moya, Álvaro Martínez-Moreno, Ángela Salvador Castaño, Francisco Javier Martínez-Moreno, Rafael Zafra Leva
Publikováno v:
Pathogens, Vol 13, Iss 4, p 281 (2024)
This research work focused on the prevalence of Toxoplasma gondii in wild boar from the Sierra Morena region. We conducted an ELISA analysis using meat juice samples. A total of 892 samples from six hunting seasons (2013–2019) were collected from t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/612875aae2f842d99356dbe257b6e87b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Emanuele Carella, Claudio Caruso, Ana Moreno, Alessia Di Blasio, Francesca Oberto, Nicoletta Vitale, Loretta Masoero
Publikováno v:
Microorganisms, Vol 11, Iss 10, p 2418 (2023)
Aujeszky Disease Virus (ADV) is a double-stranded DNA virus with a lipoprotein envelope. The natural hosts of the infection are Suidae, but the virus can infect many other mammals. The gold-standard method identified by the WOAH for the diagnosis of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b90005b441f141b4ae3c16be68bed736
Publikováno v:
Iraqi Journal of Veterinary Sciences, Vol 35, Iss 2, Pp 319-324 (2021)
Toxoplasmosis is an important worldwide foodborne zoonotic disease. Infected cattle meats is considered a serous cause of human toxoplasmosis. Here, this study assesses the infection with Toxoplasma gonddi (T. gondii) in cattle using meat juice sampl
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/30bbe4234f3945889d8ad3bcb7a33587
Autor:
Dhary Alewy Almashhadany
Publikováno v:
SVU-International Journal of Veterinary Sciences, Vol 3, Iss 2, Pp 51-59 (2020)
Since livestock meat, has been demonstrated to be a potential source of human infection, a careful evaluation of the prevalence of infection with T. gondii in these animals’ meat is needed to protect public health. Latex agglutination test (LAT)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/da6cd986246a477ab9262d14b69a719e
Autor:
Aleksandra Cybulska
Publikováno v:
Pathogens, Vol 11, Iss 10, p 1155 (2022)
Infection with Trichinella nematodes elicits non-specific and specific immune responses; these depend on the dose of infection, the nematode, and the host species. Few studies have examined the presence of specific antibodies against Trichinella spp.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/21f2235f215c40f1a5b8dd4f578f0da4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Porcine Health Management, Vol 4, Iss 1, Pp 1-5 (2018)
Abstract The diagnostic performance of porcine epidemic diarrhea virus (PEDV) IgG and IgA ELISAs was evaluated using paired serum and meat juice samples collected from PEDV-negative (n = 50) and PEDV-inoculated pigs (n = 87). Serum samples were teste
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/46a7a2772a35440db72b91359bda39d4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.