Zobrazeno 1 - 10
of 19
pro vyhledávání: '"meat fatty acid composition"'
Publikováno v:
Animals, Vol 12, Iss 19, p 2597 (2022)
Because of its high content of polyphenolic compounds, dietary inclusion of grape pomace (GP) in finishing cattle diet could possibly enhance product quality and the health value of beef lipids. Therefore, the aim of this study was to evaluate the ef
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b7d86b6426764192aa3359cb6d2bc4a4
Publikováno v:
Italian Journal of Animal Science, Vol 17, Iss 4, Pp 984-993 (2018)
The present experiment was conducted to determine effects of herbs (Artemisia capillaris and Acanthopanax senticosus) in natural and fermented forms on growth performance, nutrient digestibility, blood parameters, meat quality and fatty acid composit
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/db1d758b3b9a40ef83ed7c8c2e5d05e5
Publikováno v:
Volume: 44, Issue: 2 182-190
Turkish Journal of Veterinary and Animal Sciences
Turkish Journal of Veterinary and Animal Sciences
A study was conducted to evaluate the changes in serum biochemical and lipid profile, and fatty acid composition of breast meat of broiler chickens fed supplemental grape seed extract GSE . A total of 240 1-day-old male broiler chickens were randomly
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Italian Journal of Animal Science, Vol 17, Iss 4, Pp 984-993 (2018)
The present experiment was conducted to determine effects of herbs (Artemisia capillaris and Acanthopanax senticosus) in natural and fermented forms on growth performance, nutrient digestibility, blood parameters, meat quality and fatty acid composit
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
The purpose of this study is to explore the effects of grape seed oil on growth performance, some blood parameters and fatty acid composition in broiler meat. In order to formulate isocaloric ratios, the corresponding amounts of soy oil were excluded
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::d9ae05aebf409381543bf1b3af328535
https://avesis.yyu.edu.tr/publication/details/b2255ee8-16d6-474e-b141-ee9b9f19fe50/oai
https://avesis.yyu.edu.tr/publication/details/b2255ee8-16d6-474e-b141-ee9b9f19fe50/oai
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.