Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"meat antioxidant capacity"'
Autor:
María J. Jordán, Cristina Martínez-Conesa, Sancho Bañón, Julio Otal, María Quílez, Inmaculada García-Aledo, Pascual Romero-Espinar, Pedro Sánchez-Gómez
Publikováno v:
Antioxidants, Vol 9, Iss 10, p 938 (2020)
The objective of this study was to determine if the combined effect of ewe grazing and the incorporation of sage by-products in the lamb feed enhances the Segureña ewe and lamb antioxidant status. For that, the endogenous (related to blood antioxida
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3eabc538e8ed495aa896f729f88f4af7
Autor:
Inmaculada García-Aledo, Pedro Sánchez-Gómez, Julio Otal, M. Quílez, María J. Jordán, Cristina Martínez-Conesa, Sancho Bañón, Pascual Romero-Espinar
Publikováno v:
Antioxidants, Vol 9, Iss 938, p 938 (2020)
Antioxidants
Volume 9
Issue 10
Antioxidants
Volume 9
Issue 10
The objective of this study was to determine if the combined effect of ewe grazing and the incorporation of sage by-products in the lamb feed enhances the Segureñ
a ewe and lamb antioxidant status. For that, the endogenous (related to bloo
a ewe and lamb antioxidant status. For that, the endogenous (related to bloo
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.