Zobrazeno 1 - 10
of 694
pro vyhledávání: '"meat and livestock industry"'
Publikováno v:
Studies: An Irish Quarterly Review, 1946 Sep 01. 35(139), 289-310.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/30100091
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
EuroChoices. 14:48-53
Summary The meat and livestock industry is frequently criticised for its greenhouse gas emissions, directly from livestock production itself and indirectly from animal feed production, part of which is linked to deforestation undertaken to produce li
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
J. E. Duckworth
Publikováno v:
Journal of Agricultural Economics. 24:479-492
The basic attribute of the economist, to exercise critical discrimination in cause and effect relationships, is acknowledged, and sophisticated techniques are available to aid analytical or predictive studies. The major problems therefore are in dete
Autor:
Erlenborn, James Louis
Thesis (M.S.)--University of Wisconsin--Madison, 1966.
eContent provider-neutral record in process. Description based on print version record. Includes bibliographical references.
eContent provider-neutral record in process. Description based on print version record. Includes bibliographical references.
Externí odkaz:
http://catalog.hathitrust.org/api/volumes/oclc/53786932.html
Publikováno v:
BRF S.A SWOT Analysis. 5/27/2024, p1-7. 7p.
Autor:
Eusemann, Beryl Katharina
The keel bone is the prominent ventral part of the sternum in birds where the flight muscles attach. It is fractured or deviated, i.e., deformed, in up to 97 % or 83 % of laying hens within one flock, respectively. Both symptoms are often summarized
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::060422c9e3f023fad3a1816f63571d20
Autor:
Silva Janeiro, Sara Da
Publikováno v:
RiuNet. Repositorio Institucional de la Universitat Politécnica de Valéncia
instname
instname
[ES] La contaminación microbiana representa un riesgo para la salud pública. Cada vez se detectan más resistencias bacterianas en el ámbito de la industria alimentaria y urge lograr alternativas para combatir esta problemática. Uno de los princi
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::0b353530861b71ed5302cfaaa37de2be
https://hdl.handle.net/10251/129516
https://hdl.handle.net/10251/129516
Publikováno v:
BRF S.A SWOT Analysis. 11/14/2023, p1-7. 7p.