Zobrazeno 1 - 10
of 54
pro vyhledávání: '"meat ageing"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Italian Journal of Food Safety, Vol 11, Iss 1 (2022)
In this study the influence of the maintenance of beef (Bavarian heifer meat submitted to dry aging for 1 month) in purified sea water was evaluated considering microbiological and physical-chemical parameters. The treated samples were perforated on
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/40097688b6754bbe8a5d4f7739fb435c
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 22, p 3638 (2022)
The aim of this study was to evaluate the effects of the chitosan/collagen peptides/cinnamon bark essential oil composite coating on dry-aged beef. Chitosan (2%, w/v), collagen peptides (1%, w/v), and cinnamon bark essential oil (1%, v/v) were homoge
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/01d4d782190540f2896ece4504b2f2c2
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 12, p 3113 (2021)
This study investigated the effect of ageing method and ageing time on the volatile profiles of grilled beef striploins (Longissimus thoracis et lumborum) and their relationship with consumer flavour liking. Volatiles were measured in grilled steaks
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4dcacc649cb646c6995972ff1b5f60b8
Autor:
Mushi, D.E., Baruani, J.M.
Publikováno v:
Tanzania Journal of Agricultural Sciences; Vol. 20 No. 2 (2021); 278-294
A study was carried out to assess slaughter characteristics and meat quality of five strains of Tanzanian shorthorn zebu (TSZ): Singida white (SW), Gogo (GG), Iringa red (IR), Maasai (MS) and Mbulu (MB). A total of 50 animals (25 entire bulls and 25
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Edison Julián Ramírez Toro, David Felipe Nieto Sierra, Wilson Andrés Barragán-Hernández, Gonzalo de Jesús Restrepo Castañeda
Publikováno v:
Revista Ciencia y Tecnología Agropecuaria; Vol. 22 No. 3 (2021): Revista Ciencia & Tecnología Agropecuaria; 1-22
Productos reconocidos por La Referencia. Biblioteca Digital Agropecuaria de Colombia-Agrosavia
Agrosavia: Corporación colombiana de investigación agropecuaria
instacron:Agrosavia: Corporación colombiana de investigación agropecuaria
Ciencia y Tecnología Agropecuaria, Volume: 22, Issue: 3, Article number: e2234, Published: 31 AUG 2021
Ciencia y Tecnología Agropecuaria, Vol 22, Iss 3, Pp 1-22 (2021)
Productos reconocidos por La Referencia. Biblioteca Digital Agropecuaria de Colombia-Agrosavia
Agrosavia: Corporación colombiana de investigación agropecuaria
instacron:Agrosavia: Corporación colombiana de investigación agropecuaria
Ciencia y Tecnología Agropecuaria, Volume: 22, Issue: 3, Article number: e2234, Published: 31 AUG 2021
Ciencia y Tecnología Agropecuaria, Vol 22, Iss 3, Pp 1-22 (2021)
Resumen Con el objeto de evaluar el rendimiento y la calidad de la carne en bovinos de la raza Blanco Orejinegro (BON), se utilizaros 77 machos (castrado y entero) y dos rangos de edad (20-30 y 30-36 meses). Se evaluó la ganancia de peso (GDP), áre
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::6772c76c8bf48d15a36e20aed62aae5f
https://repository.agrosavia.co
https://repository.agrosavia.co
Autor:
Kuhar, Mojca
Namen magistrske naloge je bil proučiti oksidativno stabilnost proteinov (nastanek karbonilov), lipidov in barve med skladiščenjem vakuumsko pakirane jagnjetine in teletine in pri temperaturi 2 °C ± 1 °C do 15 oz. 21 dni. Obenem smo proučili p
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3505::a15b8c9a2f79fc9c02dab1ee08eda3f8
https://hdl.handle.net/20.500.12556/RUL-119048
https://hdl.handle.net/20.500.12556/RUL-119048
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.