Zobrazeno 1 - 10
of 114
pro vyhledávání: '"meat (standards)"'
Autor:
Jarrod Lees, Nicholas Hardcastle, Justin Johnston, Rohen Wong, Holly Cuthbertson, Garth Tarr, Andrea Garmyn, Markus Miller, Rod Polkinghorne, Peter McGilchrist
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 19, p 3049 (2024)
Meat Standards Australia (MSA) sensory protocols have been effectively utilized in beef for international consumers employing several cooking methods. Our objective was to compare the consumer response of Australian and American consumers to paired b
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f0c710c75b134ea487a0eb7c53f2d1b0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jingjing Liu, Grzegorz Pogorzelski, Alix Neveu, Isabelle Legrand, David Pethick, Marie-Pierre Ellies-Oury, Jean-François Hocquette
Publikováno v:
Frontiers in Veterinary Science, Vol 8 (2021)
For the European abattoirs, the preferred carcass grading site is at the fifth rib, and cutting at the tenth rib as in Australia could lead to a lower economic value of the carcass. Therefore, the objective of this study was to compare the grading sc
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e9654091eefd48a68948001405ad8d00
Autor:
Sarah P.F. Bonny, Rachel A. O'Reilly, David W. Pethick, Graham E. Gardner, Jean-François Hocquette, Liselotte Pannier
Publikováno v:
Journal of Integrative Agriculture, Vol 17, Iss 7, Pp 1641-1654 (2018)
Changing markets and evolving consumer demand present new challenges for the beef and sheep industries. In response, the industry has been investing in innovations to deliver new products and management systems to consumers. One such innovation is th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e9dd980e08974971bdeed688dfae16db
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Teknar voru taka saman upplýsingar um gæða- og markaðskerfi Meat Standards Australia (MSA) fyrir lambakjöt og aðferðafræði þeirra við neytendaprófanir var prófuð og borin saman við hefðbundið skynmat á ferskum og þíddum lambahrygg
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::6939fbbdf9ac3cc20eea3cee2e2ca526
Autor:
Marie-Pierre Ellies-Oury, Jean-François Hocquette, Sghaier Chriki, Alexandre Conanec, Linda Farmer, Marie Chavent, Jérôme Saracco
Publikováno v:
Foods, Vol 9, Iss 4, p 525 (2020)
The beef industry is organized around different stakeholders, each with their own expectations, sometimes antagonistic. This article first outlines these differing perspectives. Then, various optimization models that might integrate all these expecta
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0de4b081c1f44582864290d000378992