Zobrazeno 1 - 10
of 26
pro vyhledávání: '"meal replacement powder"'
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 12, Pp 101-111 (2024)
This study aimed to develop a medium-low glycemic index (GI) cereal meal replacement powder suitable for diabetic patients using selenium-enriched germinated brown rice, red adzuki beans, barley, tartary buckwheat, bean dregs, and mulberry leaf extra
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3ebbeae547364ba79400edaa081c4c9a
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 12, Pp 342-350 (2024)
The study aimed to determine the in vitro digestive properties of wolfberry multigrain meal replacement powders with a low glycemic index (GI). The basic components, water absorption and swelling rate, starch components, starch hydrolysis rate, and e
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/83ef873bafc64f2fab929a111fb94cc3
Publikováno v:
Shipin yu jixie, Vol 39, Iss 12, Pp 221-226 (2024)
Cereals are enriched with many nutrients that are good for human health. Cereal meal replacement powder interventions can reduce weight, improve blood lipids, regulate postprandial glucose, adjuvant treatment and prevention of diabetes, and have a wi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/83a98b3e637b47cdb68a0fd5cefa814b
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 21, Pp 386-394 (2023)
Objective: To study the curing process of health meal replacement powder (HMR) and evaluate its anti-depression function. Methods: The mixed traditional Chinese medicine powder of HMR was cured by stewing, stir-frying, microwave and other processes.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/634d6e4259f24e04848359a75e6031d5
Publikováno v:
PeerJ, Vol 11, p e16154 (2023)
Objective To explore the specific protective mechanism of 3021 meal replacement powder (MRP) against non-alcoholic fatty liver disease (NAFLD). Materials and Methods C57BL/6J male mice were divided into four groups: control group, 3021 MRP group, mod
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c2affd5333d24778bac8bfa10404479a
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 16, Pp 384-389 (2022)
With four layers of rice bran, soybean powder, purple rice powder, mushroom powder, corn powder, sweet potato powder and red date powder as the main raw materials, the linear programming method was used to design the layered rice bran meal replacemen
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5b098109b39347aeb0d3b1daf3606b7e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.