Zobrazeno 1 - 10
of 283
pro vyhledávání: '"maturity group"'
Publikováno v:
Seeds, Vol 3, Iss 3, Pp 393-410 (2024)
Soybean breeding programs targeting tofu quality must evaluate their performance within zones of adaptation. A comprehensive study was carried out to examine soybean breeding lines from three maturity groups (MGs; MG0, MG00, and MG000) from 2018 to 2
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/27c1aaf65af044b38862292c43828c15
Autor:
Raushan Yerzhebayeva, Svetlana Didorenko, Sholpan Bastaubayeva, Aigul Amangeldiyeva, Bekzhan Maikotov, Rinat Kassenov, Yuri Shavrukov
Publikováno v:
Agriculture, Vol 14, Iss 11, p 1884 (2024)
Soybean is a major legume and oilseed crop with enormous economic importance, but its production is highly dependent on optimal rainfall or ample irrigation. In Kazakhstan, soybean production is highly vulnerable to drought and irrigation shortages.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2d70924c277c4e8a83e2a00b7138e986
Publikováno v:
The Indian Journal of Agricultural Sciences, Vol 94, Iss 6 (2024)
Seed storage is a critical concern for farmers and seed banks, as it can significantly impact the quality of seeds over time. Present study was carried out during rainy (kharif) season of 2020–21 at ICAR-Indian Agricultural Research Institute, New
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4dcd84dc200c493885ea1530357d6491
Publikováno v:
Аграрная наука Евро-Северо-Востока, Vol 24, Iss 3, Pp 367-376 (2023)
The article presents the results of studying potato accessions according to the accumulation and morphological properties of starch in tubers in the nursery of dynamic testing in agroecological conditions of the Kirov region (Volga-Vyatka region) in
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f594e912af554de38cb900e402cd285c
Autor:
Muhammad Azam, Shengrui Zhang, Jie Qi, Ahmed M. Abdelghany, Abdulwahab Saliu Shaibu, Yue Feng, Suprio Ghosh, Kwadwo Gyapong Agyenim-Boateng, Yitian Liu, Luming Yao, Jing Li, Bin Li, Biao Wang, Junming Sun
Publikováno v:
Plants, Vol 13, Iss 13, p 1774 (2024)
Soybeans are grown worldwide owing to their protein, oil, and beneficial bioactive compounds. Genetic and environmental factors influence soybean seed isoflavones. In the present study, we profiled the seed isoflavones in world diverse soybean germpl
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d41c8b0616b549bf8dbbefa9f7df63e2
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science, Vol 14 (2023)
In this study, we employed chlorophyll a fluorescence technique, to indicate plant health and status in response to changing day lengths (photoperiods) and temperatures in soybean early and late maturity groups. Chlorophyll a fluorescence study indic
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/937202b5445a4e3a99768f72bf806cff
Publikováno v:
Зерновое хозяйство России, Vol 0, Iss 1, Pp 70-75 (2023)
The current paper has presented the results of environmental testing of winter durum wheat varieties in the conditions of the southern part of the Rostov region. The purpose of the study was to estimate productivity and grain quality of winter durum
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/76fb5447decb4b44936b7bcd9ac75677
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.