Zobrazeno 1 - 10
of 25
pro vyhledávání: '"maturity at harvest"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Alvaro Abilio, Andrade Maria I., Makunde Godwill S., Dango Fishua, Idowu Omowumi, Grüneberg Wolfgang
Publikováno v:
Open Agriculture, Vol 2, Iss 1, Pp 464-468 (2017)
Long-term storage of sweetpotato roots is a great challenge for smallholder farmers in Mozambique. Piecemeal harvesting allows several months supply of roots for household consumption provided weevil infestation is avoided. The objectives of the pres
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0ec851b2fcb54c06b66cc1cbef0ee119
Выделены пластичные линии кукурузы ВК 792/12-19 и ВК 792/12-29, повышающие урожайность при улучшении условий вегетации. Определены стабильные п
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::bb33b167cbd0e3b7136373940923fece
Autor:
de Souza, Edson Luiz, Cantillano, Rufino Fernando Flores, Treptow, Rosa de O., Rombaldi, Cesar V., Malgarim, Marcelo Barbosa
Publikováno v:
Agropecuária Catarinense Journal; Vol. 19 No. 3 (2006); 73-78
Agropecuária Catarinense; v. 19 n. 3 (2006); 73-78
Agropecuária Catarinense
Empresa de Pesquisa Agropecuária e Extensão Rural de Santa Catarina (Epagri)
instacron:EPAGRI
Agropecuária Catarinense; v. 19 n. 3 (2006); 73-78
Agropecuária Catarinense
Empresa de Pesquisa Agropecuária e Extensão Rural de Santa Catarina (Epagri)
instacron:EPAGRI
In this study the effects of ripening stages on the quality of peaches cultivars Granada and Macielduring cold storage were evaluated. Peaches of both cultivars at ripening stages: green, semi-green, semi-ripen and ripen, were kept during 30 days (
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::2c8993a3b9cb55642e40dd43534256a3
https://publicacoes.epagri.sc.gov.br/rac/article/view/948
https://publicacoes.epagri.sc.gov.br/rac/article/view/948
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Godwill S. Makunde, Omowumi Idowu, Wolfgang J. Grüneberg, Maria I. Andrade, Abilio Alvaro, Fishua Dango
Publikováno v:
Open Agriculture, Vol 2, Iss 1, Pp 464-468 (2017)
Long-term storage of sweetpotato roots is a great challenge for smallholder farmers in Mozambique. Piecemeal harvesting allows several months supply of roots for household consumption provided weevil infestation is avoided. The objectives of the pres
Publikováno v:
Proceedings of the 2nd International Conference on Quality Management of Fresh Cut Produce. International Society for Horticultural Science
Proceedings of the 2nd International Conference on Quality Management of Fresh Cut Produce
Proceedings of the 2nd International Conference on Quality Management of Fresh Cut Produce
Sliced tomatoes soften rapidly as well as becoming translucent. To develop a physiologically-based mechanism to describe softening the firmness of two cultivars, as a function of time, storage temperature, type of compression (repeated on the same sp
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::6b9a7907cad9a802242bc93a00df97c5
https://research.wur.nl/en/publications/firmness-behaviour-of-sliced-tomato
https://research.wur.nl/en/publications/firmness-behaviour-of-sliced-tomato
Sliced tomatoes soften rapidly as well as becoming translucent. To develop a physiologically-based mechanism to describe softening the firmness of two cultivars, as a function of time, storage temperature, type of compression (repeated on the same sp
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dris___00893::a7fd50000057e7a4835fe6f6884b1ca7
https://doi.org/10.17660/actahortic.2018.1209.50
https://doi.org/10.17660/actahortic.2018.1209.50