Zobrazeno 1 - 10
of 29
pro vyhledávání: '"mate tea leaves"'
Autor:
Sílvia Rebocho, Francisca Mano, Eduardo Cassel, Beatriz Anacleto, Maria do Rosário Bronze, Alexandre Paiva, Ana Rita C. Duarte
Publikováno v:
Current Research in Food Science, Vol 5, Iss , Pp 571-580 (2022)
A new methodology for the selective extraction of antioxidants from mate tea leaves (and decaffeinated mate tea leaves), using different natural deep eutectic systems (NADES), is reported in this paper. A fractionated extraction was carried out and t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/14ab8afcb4494d8d84ca6d5b01d63cd1
Autor:
Giovanna Cristina Ceni, Eliana Maria Baldissera, Maristela dos Santos Primo, Octávio Augusto Ceva Antunes, Cláudio Dariva, José Vladimir de Oliveira, Débora de Oliveira
Publikováno v:
Food Technology and Biotechnology, Vol 47, Iss 2, Pp 221-226 (2009)
Polyphenol oxidase and peroxidase are enzymes responsible for browning and quality deterioration in mate tea leaves. The main objective of this work is to investigate the influence of microwave energy on the oxidase activity, moisture content and col
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fea41b546100464f9481aad21b0ae79f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Adroaldo Waczuk, Cláudio Dariva, Geciane Toniazzo, Débora de Oliveira, Maria Carolina Esmelindro
Publikováno v:
Food Science and Technology, Vol 22, Iss 2, Pp 199-204 (2002)
Food Science and Technology, Volume: 22, Issue: 2, Pages: 199-204, Published: AUG 2002
Food Science and Technology v.22 n.2 2002
Food Science and Technology (Campinas)
Sociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos (SBCTA)
instacron:SBCTA
Food Science and Technology, Volume: 22, Issue: 2, Pages: 199-204, Published: AUG 2002
Food Science and Technology v.22 n.2 2002
Food Science and Technology (Campinas)
Sociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos (SBCTA)
instacron:SBCTA
A erva-mate é uma matéria-prima de grande importância para a região Sul do Brasil, sendo que a produção anual é de aproximadamente 650.000 toneladas de folhas. Atualmente, problemas com o excesso de oferta têm incentivado pesquisadores e empr
Autor:
Maria Carolina Esmelindro, Geciane Toniazzo, Adroaldo Waczuk, Cláudio Dariva, Débora de Oliveira
Publikováno v:
Food Science and Technology, Vol 22, Iss 2, Pp 199-204 (2002)
A erva-mate é uma matéria-prima de grande importância para a região Sul do Brasil, sendo que a produção anual é de aproximadamente 650.000 toneladas de folhas. Atualmente, problemas com o excesso de oferta têm incentivado pesquisadores e empr
Autor:
Giovanna Cristina Ceni, Eliana Maria Baldissera, Maristela dos Santos Primo, Octávio Augusto Ceva Antunes, Cláudio Dariva, José Vladimir de Oliveira, Débora de Oliveira
Publikováno v:
Food Technology and Biotechnology
Volume 47
Issue 2
Volume 47
Issue 2
Polyphenol oxidase and peroxidase are enzymes responsible for browning and quality deterioration in mate tea leaves. The main objective of this work is to investigate the influence of microwave energy on the oxidase activity, moisture content and col
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.