Zobrazeno 1 - 10
of 1 493
pro vyhledávání: '"mashing"'
Autor:
Alexandr Mikyška, Marie Jurková
Publikováno v:
Kvasný průmysl, Vol 70, Iss 1, Pp 846-854 (2024)
Mashing is one of the key operations in beer brewing. Together with polyphenolic compounds it can affect the quality and stability of beer. In our pilot brewing trials of pale lager (200 L), malts of three barley varieties were compared using either
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2a284cf86f4b495eb92babd5afd81de5
Autor:
Maria Balcerek, Urszula Dziekońska-Kubczak, Katarzyna Pielech-Przybylska, Anna Oleszczak, Magdalena Koń, Andrea Maria Patelski
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 14, Iss 20, p 9565 (2024)
The issue of managing waste bread is a global concern, with significant environmental and the economic implications. The utilisation of waste bread for bioethanol production, employing energy-saving technology, could prevent these consequences and re
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7ef9771f5d9341948aafbe810e491af4
Publikováno v:
Сельскохозяйственные машины и технологии, Vol 17, Iss 1, Pp 62-69 (2023)
The paper proves the necessity to create new modernized types of fruit and vegetable processing machines. The paper highlights the importance of such machinery versatility, since each individual type of fruit and vegetable has its own physical charac
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e37284e2297543799e895f610abc458e
Autor:
Bamforth, Charles W., author
Publikováno v:
Beer : Tap Into the Art and Science of Brewing, 2023, ill.
Externí odkaz:
https://doi.org/10.1093/oso/9780199996742.003.0003
Autor:
Bamforth, Charles W., author
Publikováno v:
Beer : Tap Into the Art and Science of Brewing, 2023.
Externí odkaz:
https://doi.org/10.1093/oso/9780199996742.003.0011
Publikováno v:
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького. Серія: Харчові технології, Vol 24, Iss 98, Pp 30-34 (2022)
Developing and producing competitive milk and milk-containing products with high nutritional, biological value, and long shelf life are promising directions for the innovative development of the dairy industry. Pasteurized products of the whole milk
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/aa3ada24e104443690c8789e107d0765
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 2, p 343 (2024)
Triticale grain, a wheat–rye hybrid, has been reported to comply very well with the requirements for modern brewing adjuncts. In this study, two triticale varieties, in both unmalted and malted forms, were investigated at various ratios in the gris
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c79f5c83f4054df2b8247910fc775e31
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.