Zobrazeno 1 - 10
of 27
pro vyhledávání: '"mash bean"'
Autor:
Syed Arsalan Ali, Syed Muhammad Ghufran Saeed, Muhammad Sohail, Abdulhakeem Alzahrani, Hany Mohamed Yehia
Publikováno v:
International Journal of Food Properties, Vol 27, Iss 1, Pp 674-688 (2024)
This study explored the nutritional qualities of black mash bean flour impacted by fermentation, gelatinization and their combination. Protease activity, in vitro protein digestibility (IVPD), and protein solubility were evaluated for both fermented
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5bcd65b9d5844cd1a80eed9b749f95a0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Muhammad Zia-Ul-Haq, Shakeel Ahmad, Shazia Anwer Bukhari, Ryszard Amarowicz, Sezai Ercisli, Hawa ZE Jaafar
Publikováno v:
Biological Research, Vol 47, Iss 0, Pp 1-14 (2014)
BACKGROUND: In recent years, the desire to adopt a healthy diet has drawn attention to legume seeds and food products derived from them. Mash bean is an important legume crop used in Pakistan however a systematic mapping of the chemical composition o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3dfec5b96ed340299830cf749104d57d
Publikováno v:
Soil & Environment, Vol 31, Iss 1, Pp 47-54 (2012)
The development of symbiotic relationship between rhizobia and leguminous plants results in active nitrogen fixation and plays a marvelous role in agriculture systems. L-tryptophan (L-TRP) is an amino acid that acts as physiological precursor of auxi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/612c0b04d16b4f10a6cf68ef7475e37e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Qayyum A., Iqbal J., Barbanti L., Sher A., Shabbir G., Rabbani G., Rafiq M. K., Tareen M. N., Amin B. A. Z.
Publikováno v:
Applied Ecology and Environmental Research. 17
Mash bean [Vigna mungo (L.) Hepper], is the third largest pulse crop in Pakistan. Nine advanced breeding lines were compared with two commercial varieties, in order to investigate their potential prior to release as cultivated varieties. A field expe
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.