Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"mascarpone cheese"'
Unveiling the Molecular Basis of Mascarpone Cheese Aroma: VOCs analysis by SPME-GC/MS and PTR-ToF-MS
Autor:
Vittorio Capozzi, Valentina Lonzarich, Iuliia Khomenko, Luca Cappellin, Luciano Navarini, Franco Biasioli
Publikováno v:
Molecules, Vol 25, Iss 5, p 1242 (2020)
Mascarpone, a soft-spread cheese, is an unripened dairy product manufactured by the thermal-acidic coagulation of milk cream. Due to the mild flavor and creamy consistency, it is a base ingredient in industrial, culinary, and homemade preparations (e
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6b70b564986643c68e3ddb37122553ee
Unveiling the molecular basis of mascarpone cheese aroma: VOCs analysis by SPME-GC/MS and PTR-ToF-MS
Autor:
Luca Cappellin, Vittorio Capozzi, Valentina Lonzarich, Luciano Navarini, Franco Biasioli, Iuliia Khomenko
Publikováno v:
Molecules, Vol 25, Iss 5, p 1242 (2020)
Molecules
Volume 25
Issue 5
Molecules (Basel, Online) 25 (2020). doi:10.3390/molecules25051242
info:cnr-pdr/source/autori:Capozzi, Vittorio; Lonzarich, Valentina; Khomenko, Iuliia; Cappellin, Luca; Navarini, Luciano; Biasioli, Franco/titolo:Unveiling the Molecular Basis of Mascarpone Cheese Aroma: VOCs analysis by SPME-GC%2FMS and PTR-ToF-MS/doi:10.3390%2Fmolecules25051242/rivista:Molecules (Basel, Online)/anno:2020/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine:/volume:25
Molecules
Volume 25
Issue 5
Molecules (Basel, Online) 25 (2020). doi:10.3390/molecules25051242
info:cnr-pdr/source/autori:Capozzi, Vittorio; Lonzarich, Valentina; Khomenko, Iuliia; Cappellin, Luca; Navarini, Luciano; Biasioli, Franco/titolo:Unveiling the Molecular Basis of Mascarpone Cheese Aroma: VOCs analysis by SPME-GC%2FMS and PTR-ToF-MS/doi:10.3390%2Fmolecules25051242/rivista:Molecules (Basel, Online)/anno:2020/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine:/volume:25
Mascarpone, a soft-spread cheese, is an unripened dairy product manufactured by the thermal-acidic coagulation of milk cream. Due to the mild flavor and creamy consistency, it is a base ingredient in industrial, culinary, and homemade preparations (e
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::81b4e7d7f0054e4e0a1719e0d2eb4b05
http://hdl.handle.net/10449/64060
http://hdl.handle.net/10449/64060
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Carvalho, T., Sousa, S. C., Pérez Martín, Ricardo Isaac, Vázquez, José Antonio, Carvalho, Ana P., Gomes, Ana
Publikováno v:
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
instname
3rd International Conference WASTES: Solutions, Treatments and Opportunities, 14th to 16th September 2015, Viana do Castelo, Portugal
Mascarpone cheese is a type of cheese with high fat content and a mild flavor. These features make this cheese
Mascarpone cheese is a type of cheese with high fat content and a mild flavor. These features make this cheese
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::5a22cdc94f774d47e1296418b2c83baf
http://hdl.handle.net/10261/266198
http://hdl.handle.net/10261/266198
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.