Zobrazeno 1 - 10
of 29
pro vyhledávání: '"marmelade"'
Autor:
Rutka, Anna
Publikováno v:
Roczniki Humanistyczne / Annals of Arts. 64(5):145-160
Externí odkaz:
https://www.ceeol.com/search/article-detail?id=460951
Autor:
Paula Nogueira Curi, Givago Coutinho, Mariana Matos, Rafael Pio, Francielly Corrêa Albergaria, Vanessa Rios de Souza
Publikováno v:
Revista Brasileira de Fruticultura, Vol 40, Iss 2 (2018)
Abstract With the purpose of adding value to the final product and aiming to identify which cultivars implanted in tropical regions are more appropriate for the processing of marmelade, the objective of this study was to characterize and evaluate the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8b4ba7e4dd5f4f96860302d79ec4df5f
ГОСТ, как известно, – это государственный стандарт, который формулирует требования государства к качеству выпускаемой продукции. В нас
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::c25918eae0cb24db05fba25b38e3ec05
На 54 с., 9 рисунков, 10 таблиц. Тема выпускной квалификационной работы: «Товароведная характеристика, оценка качества мармелада и особенно
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::51b4df17071025e233db224c5812af4c
Autor:
Rafael Pio, Givago Coutinho, Vanessa Rios de Souza, Paula Nogueira Curi, Francielly Corrêa Albergaria, Mariana Matos
Publikováno v:
Revista Brasileira de Fruticultura, Vol 40, Iss 2 (2018)
Revista Brasileira de Fruticultura v.40 n.2 2018
Revista brasileira de fruticultura
Sociedade Brasileira de Fruticultura (SBF)
instacron:SBFRU
Revista Brasileira de Fruticultura, Volume: 40, Issue: 2, Article number: e-986, Published: 26 APR 2018
Revista Brasileira de Fruticultura v.40 n.2 2018
Revista brasileira de fruticultura
Sociedade Brasileira de Fruticultura (SBF)
instacron:SBFRU
Revista Brasileira de Fruticultura, Volume: 40, Issue: 2, Article number: e-986, Published: 26 APR 2018
With the purpose of adding value to the final product and aiming to identify which cultivars implanted in tropical regions are more appropriate for the processing of marmelade, the objective of this study was to characterize and evaluate the influenc
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Popović, Tajana
U ovom radu ispitivan je fizikalno - kemijski sastav, fenolni sastav i antioksidativna aktivnost kaša jagoda i niskokaloričnih marmelada od jagoda sorti Marmolada i Elsanta iz konvencionalnog i ekološkog uzgoja. Marmelade su kuhane u vakuum - kuha
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::daaa3c103d5c0389804921160d7a1312
https://www.bib.irb.hr/272673
https://www.bib.irb.hr/272673
Autor:
Đurica, Vanja
U ovom radu ispitivan je fizikalno – kemijski sastav jagoda sorti Clery, Honeoye i NF 421 te su od njihovih kaša pripremljene niskokalorične marmelade. Određeni su ukupni fenoli, neflavonoidi, flavonoidi, antocijani te antioksidativna aktivnost
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::fa070ce0b4342210774f79a0dd825b36
https://www.bib.irb.hr/319390
https://www.bib.irb.hr/319390