Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"marbling fleck"'
Autor:
Lee, Boin, Yoon, Sungho, Lee, Younkyung, Oh, Eunmi, Yun, Yun Kyung, Kim, Byoung Do, Kuchida, Keigo, Oh, Hee Kyung, Choe, Jeehwan, Choi, Young Min
Publikováno v:
Korean Journal for Food Science of Animal Resources
It is important to understand how marbling traits and tenderness differ among beef steaks from the carcass grading site and other regions within the longissimus thoracis (LT) muscle, as these characteristics are closely associated with consumer accep
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Boin, Lee, Young Min, Choi
Publikováno v:
Food Science of Animal Resources
The objective of this study was to investigate the correlations of marbling characteristics, including marbling score, intramuscular fat (IMF) content, and fleck traits, with meat quality traits and histochemical characteristics of the longissimus th
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.