Zobrazeno 1 - 10
of 171
pro vyhledávání: '"maple sap"'
Publikováno v:
Microorganisms, Vol 12, Iss 10, p 1948 (2024)
Despite the widespread empirical adoption of calcium hypochlorite (Ca(ClO)2) for sanitizing 3/16-inch tubing after the maple sap collection season, there remains a dearth of scientific data on its best practice and effectiveness. To address this gap,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e2cfb8013c11425da131c006f64d2b6d
Autor:
Schueler, Fred bckcdb@istar.ca
Publikováno v:
Trail & Landscape. Jan-Mar2020, Vol. 55 Issue 1, p26-28. 3p.
Autor:
Jesse Mathews, Youping Sun, Paul Harris, Xin Dai, Steven Price, Darren McAvoy, Michael Farrell, Kelly Kopp
Publikováno v:
HortTechnology, Vol 34, Iss 1 (2024)
Maple syrup is a well-known natural sweetener made from the sap harvested from maple trees (Acer sp.). The North American scientific literature regarding maple syrup has predominantly originated in the Northeastern United States and Canada. However,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/af72ab1b79bc491ba5d718c4176ab47b
Autor:
Hammami, Riadh1 (AUTHOR), Ben Abdallah, Nour1 (AUTHOR), Barbeau, Julie2 (AUTHOR), Fliss, Ismail1 (AUTHOR) ismail.fliss@fsaa.ulaval.ca
Publikováno v:
International Journal of Food Sciences & Nutrition. Sep2015, Vol. 66 Issue 6, p665-671. 7p. 1 Diagram, 4 Graphs.
Autor:
LYNCH, JAMES, Ackert, Dave
Publikováno v:
Popular Mechanics. Nov2018, p64-66. 3p. 4 Color Photographs, 1 Diagram.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Peters, F.1,2 frauke.peters@hawk-hhg.de, Gelker, M.1,3, Fleckenstein, M.2, Militz, H.2, Ohms, G.1, Viöl, W.1,4 wolfgang.vioel@hawk.de
Publikováno v:
Wood Science & Technology. Nov2018, Vol. 52 Issue 6, p1495-1510. 16p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
FORBES, SEÁNAN
Publikováno v:
Rodale's Organic Life. Jan2017, Vol. 3 Issue 1, p46-47. 2p. 8 Color Photographs.
Autor:
Lagacé, Luc1 luclagace@centreacer.qc.ca, Leclerc, Simon1, Charron, Carmen1, Sadiki, Mustapha1
Publikováno v:
Journal of Food Composition & Analysis. Aug2015, Vol. 41, p129-136. 8p.