Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"mango peel extracts"'
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science, Vol 15 (2024)
Harmful algal blooms (HABs) have always been a worldwide environmental issue. The methods based on the principle of allelopathy provide a novel direction for controlling HABs; however, there are a few studies on the application of allelopathic algaec
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d7edbcb5e4da43acad55bc04a8471271
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Giovanni Pratelli, Daniela Carlisi, Antonella D’Anneo, Antonella Maggio, Sonia Emanuele, Antonio Palumbo Piccionello, Michela Giuliano, Anna De Blasio, Giuseppe Calvaruso, Marianna Lauricella
Publikováno v:
Antioxidants, Vol 11, Iss 2, p 363 (2022)
Several studies highlighted the beneficial value of natural compounds in the prevention and treatment of obesity. Here, we investigated the anti-obesity effects of extracts of peel and seed of mango (Mangifera indica L.) cultivated in Sicily (Italy)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3cf99e730ada4f3293e1f0dc50f9fa80
Autor:
Luis Mieles-Gómez, Santander E. Lastra-Ripoll, Edilbert Torregroza-Fuentes, Somaris E. Quintana, Luis A. García-Zapateiro
Publikováno v:
Fluids, Vol 6, Iss 9, p 312 (2021)
Emulsion gels are an alternative to developing food products and adding bioactive compounds; however, different stabilizers have been employed considering natural ingredients. In this work, stabilization of emulsion gels with blends of carboxymethylc
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f311ec44746b46c99be4e4c1de66a3f6
Autor:
Giovanni Pratelli, Diana Di Liberto, Daniela Carlisi, Sonia Emanuele, Michela Giuliano, Antonietta Notaro, Anna De Blasio, Giuseppe Calvaruso, Antonella D’Anneo, Marianna Lauricella
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences; Volume 24; Issue 6; Pages: 5419
A diet rich in saturated fatty acids (FAs) has been correlated with metabolic dysfunction and ROS increase in the adipose tissue of obese subjects. Thus, reducing hypertrophy and oxidative stress in adipose tissue can represent a strategy to countera
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Santander E. Lastra-Ripoll, Somaris E. Quintana, Luis Mieles-Gómez, Luis A. García-Zapateiro, Edilbert Torregroza-Fuentes
Publikováno v:
Fluids, Vol 6, Iss 312, p 312 (2021)
Fluids
Volume 6
Issue 9
Fluids
Volume 6
Issue 9
Emulsion gels are an alternative to developing food products and adding bioactive compounds
however, different stabilizers have been employed considering natural ingredients. In this work, stabilization of emulsion gels with blends of carboxymet
however, different stabilizers have been employed considering natural ingredients. In this work, stabilization of emulsion gels with blends of carboxymet
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.