Zobrazeno 1 - 10
of 329
pro vyhledávání: '"mango juice"'
Autor:
Ma, Tianyu a, 1, Wang, Chunguang a, 1, Zhang, Xinyue a, Zhu, Yuxuan a, Liu, Jiani a, Sun, Jian b, Zhu, Baoqing a, ⁎, Ye, Dongqing b, ⁎
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 March 2025 467
Autor:
Kabirul Islam, Yashna Tahjib Meghla, Md. Akhtaruzzaman, Abu Shara Shamsur Rouf, Md. Shahadat Hossian, Mahboob Hossain
Publikováno v:
Italian Journal of Food Safety (2024)
Energy drinks and mango juice are popular beverages. Apart from the natural ingredients and some additives present in these drinks, sugar is an important component of both. It has been established that, other than providing sweetness, sugars are pote
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/186206cc73bb45cd940b3d882dd0b224
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yuemei Miao, Qiuping Zhong
Publikováno v:
Molecules, Vol 28, Iss 15, p 5890 (2023)
The cultivation and enrichment of different soils in a vineyard yielded 95 yeast species. Among them, seven strains capable of producing β-glucosidases were identified using the aescin colorimetric method. One non-Saccharomyces yeast strain was isol
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5458044dd66446bd84cf49471fd53a16
Publikováno v:
Fermentation, Vol 9, Iss 6, p 563 (2023)
Mango juice (MJ) was co-inoculated with Lactobacillus plantarum + Rhodotorula glutinis or Metschnikowia pulcherrima (LP + RG or LP + MP, respectively) and Lactobacillus casei + Rhodotorula glutinis or Metschnikowia pulcherrima (LC + RG or LC + MP, re
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d03a919ed87043e6be9a502a6bdced6a
Publikováno v:
Liang you shipin ke-ji, Vol 28, Iss 4, Pp 54-58 (2020)
To reduce the delamination of mango juice beverage during processing and storage,improve product stability and shelf life quality,the single factor experiment,sensory evaluation and stability analysis were carried out to study the stability of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d6e63216c8b14ad09aeae6460e15de55
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Agriculture and Food Research, Vol 6, Iss , Pp 100202- (2021)
The incorporation of probiotics into fruit juices for the production of functional and nutraceutical food is of necessity in order to control lifestyle-related diseases and increase the availability of foods to a large population of lactose intoleran
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a500b34492474b73a506539cd6422c17