Zobrazeno 1 - 10
of 85
pro vyhledávání: '"mango (Mangifera indica L.)"'
Autor:
Benjamin Adjah Torgbor, Priyakant Sinha, Muhammad Moshiur Rahman, Andrew Robson, James Brinkhoff, Luz Angelica Suarez
Publikováno v:
Remote Sensing, Vol 16, Iss 22, p 4170 (2024)
Tree- and block-level prediction of mango yield is important for farm operations, but current manual methods are inefficient. Previous research has identified the accuracies of mango yield forecasting using very-high-resolution (VHR) satellite imager
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4d7acba623554ee798787be79148c48f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science, Vol 13 (2022)
The commodity value of fruits is directly affected by fruit flavor and color. Secondary metabolites, such as amino acids, organic acids, esters, and β-carotene, are important synthetic products, which are of great significance in the flavor formatio
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/28ed99939bde4818a333b04e73c0cf03
Autor:
Daniela Flores-Zavala, Ivan Luzardo-Ocampo, Francisco J. Olivas-Aguirre, Abraham Wall-Medrano, Guadalupe Loarca-Piña, Juan E. Andrade, Marcela Gaytán-Martínez
Publikováno v:
Biology and Life Sciences Forum, Vol 6, Iss 1, p 94 (2021)
The high consumption of sugar-added food products by children has stimulated research on formulations using ingredients such as mango bagasse (MB), which deliver health-associated components. This research aimed to characterize, perform a sensory eva
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0c3334ab293042b096c8911fb02b9836
Autor:
Sergio Valdivia-Rivera, Iván Emanuel Herrera-Pool, Teresa Ayora-Talavera, Manuel Alejandro Lizardi-Jiménez, Ulises García-Cruz, Juan Carlos Cuevas-Bernardino, José Manuel Cervantes-Uc, Neith Pacheco
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 9, p 2093 (2021)
The effect of temperature (60, 70, 80, and 90 °C) and time (30, 45, 60, 75, and 90 min) on citric acid extraction of Haden mango (Mangifera indica L. cv. Haden) peel pectin was evaluated in the present study. In order to obtain a better understandin
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ddf5bd4567014a00910ad655139b9299
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Elza Aguirre Vargas, Gilbert Rodriguez-Paucar, María de Fátima Arévalo Oliva, Magda Isabel Javier Villanueva
Publikováno v:
TAYACAJA; Vol. 4 No. 2 (2021): Revista de Investigación Científica Tayacaja (Julio-Diciembre); 29-39
TAYACAJA; Vol. 4 Núm. 2 (2021): Revista de Investigación Científica Tayacaja (Julio-Diciembre); 29-39
Tayacaja; Vol. 4 No. 2 (2021): Tayacaja Scientific Research Journal (July-December); 29-39
TAYACAJA; Vol. 4 Núm. 2 (2021): Revista de Investigación Científica Tayacaja (Julio-Diciembre); 29-39
Tayacaja; Vol. 4 No. 2 (2021): Tayacaja Scientific Research Journal (July-December); 29-39
The present work search the influence of the Edward and Kent mango varieties, in degrees of maturity partially ripe and ripe respectively, on the antioxidant capacity and oxidative stability of mango seed oil (Mangifera indica L.), previously extract
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences; Volume 23; Issue 7; Pages: 3974
LEAFY (LFY) plays an important role in the flowering process of plants, controlling flowering time and mediating floral meristem differentiation. Owing to its considerable importance, the mango LFY gene (MiLFY; GenBank accession no. HQ585988) was iso