Zobrazeno 1 - 10
of 18 910
pro vyhledávání: '"maltotriose"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Chemistry Advances June 2024 4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In International Journal of Biological Macromolecules April 2024 264 Part 1
Autor:
Liu, Ying, Xiang, Xiaoli, Wang, Bin, Lu, Fenying, Dai, Ye, Zhang, Zhicheng, Xu, Wenxuan, Wang, Jiangpeng, Cheng, Cuie, Jiang, Tingwang
Publikováno v:
In Journal of Molecular Liquids 15 November 2023 390 Part B
Publikováno v:
Food Chemistry Advances, Vol 4, Iss , Pp 100657- (2024)
The differences in maximum Maillard glycation extent of proteins incubated with saccharides of different size/charge might be explained by differences in saccharide reactivity towards each protein modification site. Mixtures of α-lactalbumin-glucose
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5d544caba14943a8868030445bf88012
Autor:
Nikola Y. Gyurchev, Ángela Coral-Medina, Susan M. Weening, Salwa Almayouf, Niels G. A. Kuijpers, Elke Nevoigt, Edward J. Louis
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 13 (2022)
Non-domesticated, wild Saccharomyces yeasts have promising characteristics for beer diversification, particularly when used in the generation of de novo interspecific hybrids. A major motivation for the current work was the question whether attractiv
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9d26e96ff768470c90688ab147a65882
Autor:
Sinyayev, Vladimir1, Toxeitova, Gulparshyn1, Batyrbayeva, Aigul2, Sassykova, Larissa2 larissa.rav@mail.ru, Sakhipov, Yermek1
Publikováno v:
Journal of Chemical Technology & Metallurgy. 2021, Vol. 56 Issue 2, p315-320. 6p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.