Zobrazeno 1 - 10
of 110
pro vyhledávání: '"maltohexaose"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yan An, Phuong Lan Tran, Min-Jee Yoo, Hyung-Nam Song, Kwang-Hyun Park, Tae-Jip Kim, Jong-Tae Park, Eui-Jeon Woo
Publikováno v:
Molecules, Vol 28, Iss 10, p 3972 (2023)
Periplasmic α-amylase MalS (EC. 3.2.1.1), which belongs to glycoside hydrolase (GH) family 13 subfamily 19, is an integral component of the maltose utilization pathway in Escherichia coli K12 and used among Ecnterobacteriaceae for the effective util
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/45b77fd13b2b46e9b5c693c9e5628a47
Publikováno v:
Beilstein Journal of Organic Chemistry, Vol 10, Iss 1, Pp 2836-2843 (2014)
We compared the complex forming ability of α-, β- and γ-cyclodextrins (α-CD, β-CD and γ-CD) with their open ring analogs. In addition to the native cyclodextrins also modified cyclodextrins and the corresponding maltooligomers, functionalized w
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/15b76f99caa54bd2919fd8f460d2d63c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nataša Božić, Henriëtte J. Rozeboom, Marinela Šokarda Slavić, Dick B. Janssen, Zoran Vujčić, Nikola Lončar
Publikováno v:
International Journal of Biological Macromolecules
International Journal of Biological Macromolecules, 165(Pt A), 1529-1539. ELSEVIER SCIENCE BV
International Journal of Biological Macromolecules, 165(Pt A), 1529-1539. ELSEVIER SCIENCE BV
α-Amylase from Bacillus paralicheniformis (BliAmy), belonging to GH13_5 subfamily of glycoside hydrolases, was proven to be a highly efficient raw starch digesting enzyme. The ability of some α-amylases to hydrolyze raw starch is related to the exi
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::350ac484b9b159bf478fed96d0ecb76f
https://cherry.chem.bg.ac.rs/bitstream/id/26393/Characterization_of_the_acc_2020.pdf
https://cherry.chem.bg.ac.rs/bitstream/id/26393/Characterization_of_the_acc_2020.pdf
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.