Zobrazeno 1 - 10
of 294
pro vyhledávání: '"maltodextrin and gelatin"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Achmad Kosasih, Engkos, Dzaky, Muhammad Irfan, Zikri, Ahmad, Rachmanudiputra, Almacho, Abizar, Faizal, Fauzi, M Burhanuddin, Suharyadi, Yarynara Sebrio
Publikováno v:
In Case Studies in Thermal Engineering May 2023 45
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Engkos Achmad Kosasih, Muhammad Irfan Dzaky, Ahmad Zikri, Almacho Rachmanudiputra, Faizal Abizar, M Burhanuddin Fauzi, Yarynara Sebrio Suharyadi
Publikováno v:
Case Studies in Thermal Engineering, Vol 45, Iss , Pp 102931- (2023)
In this study, a compressor air pressure of 2 bar was used to produce 20,91 ± 3,42 µm encapsulated maltodextrin. Next, energy consumption was measured to obtain specific energy consumption (SEC) by varying the flow, specific humidity, and drying ai
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9db70a04ad02416abace18842ff3d7a5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Coatings, Vol 11, Iss 84, p 84 (2021)
Coatings
Volume 11
Issue 1
Coatings
Volume 11
Issue 1
Four kinds of edible composite films based on chitosan combined with additional substances (konjac glucomannan, cassava starch, maltodextrin and gelatin) and the addition of lysozyme were prepared and used as packaging materials for Mongolian cheese.
Autor:
Humaira Ashraf
Publikováno v:
IBRAS.
Autor:
Στάγκος, Δημήτριος Φ.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3616::9f22dde1c980014d9119cf01860eec37
http://hdl.handle.net/11615/43036
http://hdl.handle.net/11615/43036
Дьячкова Анна Викторовна, канд. экон. наук, доц. кафедры пищевой инженерии, Уральский государственный экономический университет (г. Екат
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2425::a087c6e4969a1d6154c7546cb10a420d
http://dspace.susu.ru/xmlui/handle/0001.74/45031
http://dspace.susu.ru/xmlui/handle/0001.74/45031
Autor:
Tereza Fonseca, Maria1, Vital Jr, Antonio C.1, Silva, Mikaely B.1, Monteiro, Shênia S.1, Nascimento, Amanda1, Paula Trindade, Ana1, Lisboa, Hugo M.1 hugom.lisboa80@gmail.com, Pasquali, Matheus B.1
Publikováno v:
Food & Bioproducts Processing: Transactions of the Institution of Chemical Engineers Part C. Sep2024, Vol. 147, p209-218. 10p.