Zobrazeno 1 - 10
of 272
pro vyhledávání: '"malto"'
Autor:
Bandyopadhyay, Sumahan1 sumahan.b@gmail.com
Publikováno v:
Asian Ethnicity. Mar2022, Vol. 23 Issue 2, p262-278. 17p.
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 19, Pp 158-165 (2024)
Panose is iso-malto-oligosaccharide contained α-1,6 glycosidic bonds, and α-glucosidase is the key enzyme to produce panose. In this study, the α-glucosidase gene in deep-sea hydrothermal vents thermophilic archaea Thermococcus siculi HJ21 was syn
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5e652cabecd34ba98c31bc389ba2fceb
Autor:
SILVA-ROCHA, IOLANDA1 irocha@cibio.up.pt, SÁ-SOUSA, PAULO2, FARIÑA, BEATRIZ3, CARRETERO, MIGUEL A.1
Publikováno v:
Salamandra. 10/30/2016, Vol. 52 Issue 3, p269-272. 4p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Xi Sun, Jun Yang, Xiaoping Fu, Xingya Zhao, Jie Zhen, Hui Song, Jianyong Xu, Hongchen Zheng, Wenqin Bai
Publikováno v:
Bioengineering, Vol 10, Iss 8, p 977 (2023)
At present, the double-enzyme catalyzed method using maltooligosyltrehalose synthase (MTSase) and maltooligosyltrehalose trehalohydrolase (MTHase) is the mainstream technology for industrial trehalose production. However, MTSase and MTHase are prepar
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/38124610c9d14d858a0a2f8bd42c77dd
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jihong Wang, Lei Zhang, Peiwen Wang, Jinhui Lei, Lingli Zhong, Lei Zhan, Xianfeng Ye, Yan Huang, Xue Luo, Zhongli Cui, Zhoukun Li
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 18, p 3487 (2023)
Malto-oligosaccharides (MOSs) from starch conversion is advantageous for food and pharmaceutical applications. In this study, an efficient malto-oligosaccharide-forming α-amylase AmyCf was identified from myxobacter Cystobacter sp. strain CF23. AmyC
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e4e574db953c4571874103bb774f5cf1
Autor:
Kobayashi, Masato
Publikováno v:
Bhasha, Vol 1, Iss 2, Pp - (2022)
In the closely related Dravidian languages Kuṛux and Malto, the verbs have lexically determined past stems, formed from the verb bases with various suffixes such as -y, -c, -j, -s, -t, -ṭ and -ḍ. There are also past stems with zero, with or wit
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/54aec8694a424fd9b7303399d3e68571
Publikováno v:
Microbial Cell Factories, Vol 19, Iss 1, Pp 1-7 (2020)
Abstract Background Maltoheptaose as malto-oligosaccharides with specific degree of polymerization, has wide applications in food, medicine and cosmetics industries. Currently, cyclodextrinase have been applied as prepared enzyme to prepare maltohept
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/03c773d701db4d68a2ba39554d480532