Zobrazeno 1 - 10
of 368
pro vyhledávání: '"malt quality"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Acta Universitatis Cibiniensis. Series E: Food Technology, Vol 25, Iss 2, Pp 221-232 (2021)
The study assesses impact of malting process duration on malting losses and quality of malts obtained from three varieties of winter wheat, i.e., Elixer, Rockefeller and Gimantis. The findings show that increased duration of the malting process (from
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b506e59e9414415bb2922481d55cefe6
Autor:
Luis F. Guido, Inês M. Ferreira
Publikováno v:
Fermentation, Vol 9, Iss 5, p 464 (2023)
Delaying flavour staling has been one of the greatest and most significant challenges for brewers. The choice of suitable raw materials, particularly malting barley, is the critical starting point to delay the risk of beer staling. Malting barley and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e069b8c9601d4ac396ae96fdc7c00866
Publikováno v:
Czech Journal of Food Sciences, Vol 39, Iss 1, Pp 17-22 (2021)
Spring barley varieties Tolar and Marthe were grown under the standard conditions and stress conditions with a combined effect of high temperature and drought in three experiments conducted in the greenhouse of phytotron type. The results showed that
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/971b20f972354c47bef237f366c6f299
Autor:
Ye HONG, Guo-ping ZHANG
Publikováno v:
Journal of Integrative Agriculture, Vol 19, Iss 8, Pp 2009-2015 (2020)
As a major abiotic stress, drought causes instability and deterioration of malt barley quality. There is distinct difference among barley cultivars in the responses of the main malt quality traits to drought stress. In the previous study, we identifi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5013af83a0fe4b01bdfaded00ed6e65e
Autor:
ABHA PARASHAR, SUDESH SHARMA, KAMINI PARASHAR, PRERNA DOGRA, CHIRANJEEV KUMAWAT, ABHIK PATRA, ANIL KUMAR VERMA
Publikováno v:
The Indian Journal of Agricultural Sciences, Vol 91, Iss 12 (2022)
The study aimed to investigate the effect of different levels of nitrogen (N) and sulphur (S) doses on growth, yield and malt quality of different barley (Hordeum vulgare L.) varieties grown on loamy sand soil. A field experiment was conducted during
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/921ac647adb3443297226b148cc7b8dc
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Dinesh Kumar, Amit Kumar Sharma, Sneh Narwal, Sonia Sheoran, Ramesh Pal Singh Verma, Gyanendra Pratap Singh
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 21, p 3403 (2022)
Barley is the most popular raw material for malting, and recently, the demand for malt-based products has increased several folds in India and other South Asian countries. The barley growing season is peculiar in the sub-tropical plains region compar
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5c19e66b68ee4e4e98dcda66bdc07935