Zobrazeno 1 - 10
of 573
pro vyhledávání: '"malaxation."'
Autor:
Antonia de Torres, Francisco Espínola, Manuel Moya, Cristóbal Cara Corpas, Alfonso M. Vidal, Salvador Pérez-Huertas
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 13, p 2093 (2024)
Over the past years, a prolonged drought has affected Spain, raising significant concerns across various sectors, especially agriculture. This extended period of dry weather is profoundly affecting the growth and development of olive trees, potential
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/96bac90b2315425195d229608278350b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Marco Nardella, Roberto Moscetti, Giacomo Bedini, Andrea Bandiera, Swathi Sirisha Nallan Chakravartula, Riccardo Massantini
Publikováno v:
Food Chemistry Advances, Vol 2, Iss , Pp 100163- (2023)
Virgin olive oil (VOO) nutritional and sensory quality depends on several aspects, including mechanical extraction technology: in this regard, malaxation conditions play a pivotal role since the major transformations linked to phenolic compounds (PC)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/19283bad46f54de5b23528bfc9d8e5e2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Antonia Tamborrino, Agnese Taticchi, Roberto Romaniello, Claudio Perone, Sonia Esposto, Alessandro Leone, Maurizio Servili
Publikováno v:
Ultrasonics Sonochemistry, Vol 73, Iss , Pp 105505- (2021)
The objective of this study is to assess the effects of installation and operation of a high-power ultrasound machine (HPU) for the treatment of olive paste by using ultrasound technology in order to evaluate the best way installation and the best de
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1091230307b34fbd8824c8e89b88fc43
Autor:
Antonia Tamborrino, Alessandro Leone, Roberto Romaniello, Simone Grasso, Alessandro Zompanti, Maurizio Servili, Pablo Juliano, Marco Santonico
Publikováno v:
Journal of Agricultural Engineering, Vol 51, Iss 2 (2020)
In this study, a sensory system, named BIONOTE, based on gas and liquid analyses was used to analyse the headspace of olive oil samples obtained at the end of the extraction process for a preliminary screening of the volatile and phenolic compounds.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3c86834790ed46d382f27d2a3f7f0055