Zobrazeno 1 - 2
of 2
pro vyhledávání: '"magnetic fields mechanisms"'
Autor:
Sergio Souto, Hubert Luzdemio Arteaga Miñano, Ana Carolina de Sousa Silva, Ernane José Xavier Costa
Publikováno v:
Repositório Institucional da USP (Biblioteca Digital da Produção Intelectual)
Universidade de São Paulo (USP)
instacron:USP
Processes, Vol 8, Iss 814, p 814 (2020)
CONCYTEC-Institucional
Consejo Nacional de Ciencia Tecnología e Innovación Tecnológica
instacron:CONCYTEC
Universidade de São Paulo (USP)
instacron:USP
Processes, Vol 8, Iss 814, p 814 (2020)
CONCYTEC-Institucional
Consejo Nacional de Ciencia Tecnología e Innovación Tecnológica
instacron:CONCYTEC
Magnetic fields (MF) are increasingly being applied in food processing to preserve food quality. They can be static (SMF), oscillating (OMF) or pulsed (PMF) depending on the type of equipment. The food characteristics can be influenced by several con
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::e5488c8a9e6799c06b1629b46453be4b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.