Zobrazeno 1 - 2
of 2
pro vyhledávání: '"m5-cytosine"'
Autor:
Félix Juan Martínez-Rivas, Rosario Blanco-Portales, Francisco Javier Molina-Hidalgo, José Luis Caballero, Leonardo Perez de Souza, Saleh Alseekh, Alisdair R. Fernie, Juan Muñoz-Blanco, Antonio Rodríguez-Franco
Publikováno v:
BMC Plant Biology, Vol 22, Iss 1, Pp 1-13 (2022)
Abstract Background Strawberry ripening involves a number of irreversible biochemical reactions that cause sensory changes through accumulation of sugars, acids and other compounds responsible for fruit color and flavor. The process, which is strongl
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/76bd6c0475b7406ca4b76dd711ada383
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.