Zobrazeno 1 - 10
of 325
pro vyhledávání: '"m-calpain"'
Autor:
Ertbjerg, P., author, Christensen, M., author, Failla, S., author, Gigli, S., author, Olleta, J.L., author, Sañudo, C., author, Panea, B., author, Albertí, P., author, Hocquette, J.F., author, Richardson, R.I., author, Nute, G.R., author, Williams, J.L., author
Publikováno v:
52nd International Congress of Meat Science and Technology: Harnessing and exploiting global opportunities. :281-282
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Neural Regeneration Research, Vol 12, Iss 4, Pp 623-628 (2017)
Detailed mechanisms behind regeneration after nerve injury, in particular signal transduction and the fate of Schwann cells (SCs), are poorly understood. Here, we investigated axotomy-induced activation of extracellular-signal-regulated kinase-1/2 (E
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/32d6386adb604a27bee74a0c6971101a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
The Journal of Poultry Science, Vol 46, Iss 4, Pp 328-333 (2009)
We examined the effect of orally administration of taurine on myofibrillar proteolysis in food-deprived chicks. Chicks were food-deprived of 24 hours (h) and then chicks were orally administered 57, 133, or 225mg taurine/100g body weight. Two hours a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/67ae7fe6229d48fdb31339141e639484
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
European Journal of Histochemistry, Vol 57, Iss 1, Pp e2-e2 (2013)
Calpains are Ca2+-dependent proteases able to cleave a large number of proteins involved in many biological functions. Particularly, in skeletal muscle they are involved in meat tenderizing during post mortem storage. In this report we analyzed the p
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/26828740abfc4849a97d4bc19502e96c
This study investigated the effects of cold storage at different temperatures (4, -0.5, -3, and -20 degrees C) on protein degradation and its relationship to structural changes of black carp muscle. At -0.5 and 4 degrees C, major structural changes o
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::739955ae47b2f017f8659ae93144737f
http://hdl.handle.net/10138/327309
http://hdl.handle.net/10138/327309
Autor:
Yuemei Zhang, Per Ertbjerg
Publikováno v:
Meat Science. 145:375-382
This study aimed to determine the effect of frozen-then-chilled storage on free Ca2+, proteolytic enzyme activity of calpains and the proteasome, water-holding capacity and shear force of porcine longissimus thoracis et lumborum muscle. Pork loins we
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.