Zobrazeno 1 - 2
of 2
pro vyhledávání: '"métabarcodage"'
Autor:
Marie Frétin, Amaury Gérard, Anne Ferlay, Bruno Martin, Solange Buchin, Sébastien Theil, Etienne Rifa, Valentin Loux, Olivier Rué, Christophe Chassard, Céline Delbès
Publikováno v:
Microorganisms
Microorganisms, 2022, 10 (2), ⟨10.3390/microorganisms10020334⟩
Microorganisms; Volume 10; Issue 2; Pages: 334
Microorganisms, 2022, 10 (2), ⟨10.3390/microorganisms10020334⟩
Microorganisms; Volume 10; Issue 2; Pages: 334
International audience; A previous study identified differences in rind aspects between Cantal-type cheeses manufactured from the same skimmed milk, supplemented with cream derived either from pasture-raised cows (P) or from cows fed with maize silag
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.