Zobrazeno 1 - 2
of 2
pro vyhledávání: '"lutein isomer"'
Autor:
Catherine Caris-Veyrat, Pascale Goupy, Caroline Buffière, Patrick Borel, Charlotte Halimi, Marielle Margier, Emmanuelle Reboul, Didier Rémond
Publikováno v:
Molecular Nutrition and Food Research
Molecular Nutrition and Food Research, Wiley-VCH Verlag, 2018, 62 (11), ⟨10.1002/mnfr.201800185⟩
Molecular Nutrition and Food Research, 2018, 62 (11), ⟨10.1002/mnfr.201800185⟩
Molecular Nutrition and Food Research, Wiley-VCH Verlag, 2018, 62 (11), ⟨10.1002/mnfr.201800185⟩
Molecular Nutrition and Food Research, 2018, 62 (11), ⟨10.1002/mnfr.201800185⟩
This work was supported by an INRA Priority Action of the "Alimentation Humaine" department (2013-2015). Marielle Margier received a doctoral fellowship (2015-2018) from Region PACA in partnership with the Centre Technique de Conservation des Produit
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::02a7a85ef789eddac887f65095945d09
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01830328/document
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01830328/document
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.