Zobrazeno 1 - 10
of 124
pro vyhledávání: '"lucuma"'
Autor:
WIDJAYA, AULIA HASAN1,2 auli001@brin.go.id, LATIFAH, DIAN1, PRIMANANDA, ENGGAL1, ZULKARNAEN, RIZMOON NURUL1,3, RAHAYU, ARIFAH2
Publikováno v:
Nusantara Bioscience. May2024, Vol. 16 Issue 1, p23-28. 6p.
Autor:
Nguyen Minh Thuy, Le Thi Thuy Duong, Tran Ngoc Giau, Hong Van Hao, Vo Quang Minh, Ngo Van Tai
Publikováno v:
Journal of Agriculture and Food Research, Vol 18, Iss , Pp 101460- (2024)
Drying fruit puree by the foam drying method has become popular due to its simplicity, low cost, short drying time, and low thermal degradation. The objective of the study was to investigate the effect of foaming conditions on foam properties (foam e
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/26aa7ab6479d44029305a662de8d2efb
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 19, p 3055 (2024)
This study explored the use of lucuma fruit powder in an ice cream formulation for the US market. Six ice cream prototypes were developed using five different lucuma fruit powder variants. A central location test was conducted with frequent ice cream
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/858f6bbfd345488eb07437de82baf2b3
Autor:
Pino, Jorge1, Moo-Huchin, Victor2, Sosa-Moguel, Odri3, Sauri-Duch, Enrique3, Cuevas-Glory, Luis3
Publikováno v:
International Journal of Food Properties. 2017 Supplement, Vol. 20, pS444-S448. 5p. 2 Charts.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Gayana: Botanica, Vol 78, Iss 2 (2021)
The story of the life and botanical contributions of Juan Ignacio Molina (1740-1829), “the first Chilean scientist”, are briefly outlined. The generic name Lucuma is considered to be validly published by Molina in 1782, and the identities of the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/60326534e51147bcbd64a3332b7acf91
Publikováno v:
Journal of Applied Sports Sciences, Vol VOL.1, Pp 99-112 (2020)
This study focuses on a carbohydrate-containing beverage with water, 1.5% skim milk powder and lucuma fruit powder (Pouteria Lucuma). The aim is to analyze the influence of the beverage on the sports performance of young men with different levels of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/74c80dfb5cd2478e945ad94c2ec92181
Autor:
Carlos Quijano, Zulita Prieto
Publikováno v:
Manglar, Vol 17, Iss 1, Pp 7-12 (2020)
La lúcuma es un frutal oriundo de Sudamérica, se produce en Colombia, Ecuador, norte de Chile y Perú, siendo los principales productores a nivel mundial con una participación de 88%. Sin embargo, existe escasa información de su base genética, l
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/333dd918a314443f8d3e3e5ba8281c12