Zobrazeno 1 - 10
of 61
pro vyhledávání: '"low-temperature method"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mirko A. Bollen, Aranzazu Garcia, Johannes P. F. G. Helsper, Harry J. Wichers, Martinus A.J.S. van Boekel, Jan H.G. Cordewener, Huub F. J. Savelkoul
Publikováno v:
Molecular Nutrition & Food Research 51 (2007) 12
Molecular Nutrition & Food Research, 51(12), 1527-1536
Molecular Nutrition & Food Research, 51(12), 1527-1536
Birch pollen allergy is predominantly caused by the major allergen Bet v 1 and can lead to crossreactions with homologous proteins in food. Two major cross-reactive food allergens are Dau c 1 from carrot and Api g 1 from celery, which have never been
Autor:
Silva, Ivan G. N., Mustafa, Danilo, Felinto, Maria C. F. C., Faustino, Wagner M., Teotonio, Ercules E. S., Malta, Oscar L., Brito, Hermi F.
Publikováno v:
Journal of the Brazilian Chemical Society v.26 n.12 2015
Journal of the Brazilian Chemical Society
Sociedade Brasileira de Química (SBQ)
instacron:SBQ
Journal of the Brazilian Chemical Society, Volume: 26, Issue: 12, Pages: 2629-2639, Published: DEC 2015
Journal of the Brazilian Chemical Society
Sociedade Brasileira de Química (SBQ)
instacron:SBQ
Journal of the Brazilian Chemical Society, Volume: 26, Issue: 12, Pages: 2629-2639, Published: DEC 2015
[RE(TLA)·(H2O)n:Eu3+] (RE3+: Y, Gd and Lu; TLA: trimellitic acid) precursor complexes were synthesized by an one step aqueous co-precipitation method. After annealing for 1 h, RE2O3:Eu3+ nanophosphors were formed through the benzenetricarboxylate lo
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::c0f4b364e3bdd1856c8f5192d20e544e
http://old.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0103-50532015001202629
http://old.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0103-50532015001202629
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.