Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"low-temperature frying"'
Autor:
John S. Lioumbas, Despoina Anastasopoulou, Maria Vlachou, Margaritis Kostoglou, Theodoros Karapantsios
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 12, p 1896 (2024)
This study aims to optimize the frying process of natural porous materials (like potatoes) by enhancing heat and mass transfer phenomena through significant horizontal acceleration values following a spatially periodic pattern that alternates the int
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fe6ec286e5e04740868bc1bb17fd4855
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.