Zobrazeno 1 - 10
of 55
pro vyhledávání: '"low-temperature conditioning"'
Publikováno v:
Horticulturae, Vol 8, Iss 11, p 1022 (2022)
‘Huangguan’ pear (Pyrus bretschneideri Rehd. cv. Huangguan) fruit is sensitive to chilling injury (CI), which exhibits peel browning spots (PBS) during cold storage. Dehydrin (DHN) is considered to be related to cold tolerance in plants, but its
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/75da3c44e5794c4ca465892e42eac709
Publikováno v:
Energies, Vol 14, Iss 1, p 150 (2020)
This study aimed to determine the effect of the low-temperature conditioning of excess dairy sewage sludge using solidified carbon dioxide on the efficiency of methane fermentation. An increase in the solidified carbon dioxide to excess dairy sewage
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/07126f5b325e4763971473b91d88f714
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bhimanagouda S. Patil, Guddadarangavvanahally K. Jayaprakasha, Priyanka R. Chaudhary, Xiang Yu
Publikováno v:
Food Science & Nutrition
Food Science & Nutrition, 5(3):545-553
Food Science & Nutrition, 5(3):545-553
Commercial operations use low‐temperature conditioning of citrus fruits to reduce the incidence of chilling injury (CI) during cold storage and quarantine treatments. Rio Red grapefruits (Citrus paradisi Macf) were stored for 12 weeks at 11°C or 5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.