Zobrazeno 1 - 10
of 68
pro vyhledávání: '"low-lactose milk"'
Publikováno v:
Journal of Dairy Science, Vol 107, Iss 12, Pp 10512-10526 (2024)
ABSTRACT: In this study, low-lactose milk (LLM) was heat-treated under different conditions and stored at 4°C, 25°C, and 37°C for 15 d, after which the changes in the Maillard reaction (MR) of LLM were investigated. The contents of α-dicarbonyl c
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c07eb2bed1f14aa885d8098283da87c0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Science and Technology, Volume: 42, Article number: e27622, Published: 17 OCT 2022
Food Science and Technology v.42 2022
Food Science and Technology (Campinas)
Sociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos (SBCTA)
instacron:SBCTA
Food Science and Technology v.42 2022
Food Science and Technology (Campinas)
Sociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos (SBCTA)
instacron:SBCTA
We have identified the most relevant properties of a commercial recombinant lactase from Bifidobacterium bifidum (RBBL, Saphera 2600 L) for milk hydrolysis, with a yeast neutral lactase (GODO-YNL2) being used for comparison. Both products were charac
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Farid Salahudin, Hidayati Hidayati
Publikováno v:
Biopropal Industri, Vol 4, Iss 1 (2013)
Milk is an important food for baby that contains lactose. Normally, a baby could produce lactase enzyme that digest lactose, but in the diarrhea case lactose could not be digested. So, Low Lactose Milk is needed. Low Lactose Milk usually produced fro
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/74079255e31149b7bdcf04276ccfb387