Zobrazeno 1 - 10
of 26
pro vyhledávání: '"low-gluten dough"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
CyTA - Journal of Food, Vol 21, Iss 1, Pp 404-409 (2023)
ABSTRACTBlueberry wine residue was added to low-gluten flour in proportions of 0, 2, 4, and 6%, and the effect on dough properties was studied. The addition of blueberry wine residue reduced the final viscosity and retrogradation value of low-gluten
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0b5f20006a944866b1fa6b737470c721
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Science & Technology of Cereals, Oils & Foods; 2024, Vol. 32 Issue 6, p67-76, 10p
Publikováno v:
Journal of Food Science (John Wiley & Sons, Inc.); Jun2024, Vol. 89 Issue 6, p3700-3712, 13p
Autor:
Pycia, Karolina, Juszczak, Lesław
Publikováno v:
Foods; Jan2024, Vol. 13 Issue 1, p140, 19p
Autor:
Abdullah, Muhammad, Zulkiffal, Muhammad, Tufail, Tabussam, Akbar, Farah Naz, Owais, Muhammad, Ahmed, Javed, Javed, Ahsan, Tabassum, Muhammad Ijaz, Kanwal, Amna, Asghar, Muhammad, Musa, Muhammad, Arif, M. A. Rehman, Hameed, Amir, Haider, Iftikhar
Publikováno v:
Cereal Research Communications; Dec2023, Vol. 51 Issue 4, p981-989, 9p
Publikováno v:
Foods; May2023, Vol. 12 Issue 9, p1813, 16p
Autor:
Wei, Xun, Long, Yan, Yi, Chenchen, Pu, Aqing, Hou, Quancan, Liu, Chang, Jiang, Yilin, Wu, Suowei, Wan, Xiangyuan
Publikováno v:
Nutrients; Jan2023, Vol. 15 Issue 2, p373, 24p
Publikováno v:
Foods; Jul2022, Vol. 11 Issue 14, p2156-2156, 13p