Zobrazeno 1 - 10
of 60
pro vyhledávání: '"low-carbon food consumption"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Standal, Karina, Westskog, Hege
Publikováno v:
Standal, Karina Westskog, Hege . Understanding low-carbon food consumption transformation through social practice theory: The case of community supported agriculture in Norway. International Jo
International Jo
International Jo
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zuoyi Wang, Kai Li
Publikováno v:
Frontiers in Sustainable Food Systems, Vol 7 (2023)
Transitioning to low-carbon food consumption is indispensable for adapting to and mitigating climate change. Nevertheless, altering dietary habits presents a host of formidable challenges. To explore the role of environmentally themed music in promot
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b1e03158f5bc4e449a4f3cd1628d5902
Autor:
Ju Eun Kim
Publikováno v:
International Journal of Urban Sciences. 21:364-384
Reducing the food-related carbon footprint is an important part of climate change mitigation. Given a growing global population and rapid urbanization, shifting contemporary carbon-intensive food c...
Autor:
Zuoyi Wang, Kai Li
Publikováno v:
Frontiers in Sustainable Food Systems; 2024, p1-14, 14p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Weekly News; 1/11/2024, p75-75, 1p
Autor:
Julsrud, Tom E.1 (AUTHOR) tom.julsrud@cicero.oslo.no
Publikováno v:
Local Environment. Jun2023, Vol. 28 Issue 6, p811-827. 17p. 6 Charts, 1 Graph.