Zobrazeno 1 - 10
of 174
pro vyhledávání: '"low-calorie structured lipids"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mota, Danyelle A., Rajan, Devi, Heinzl, Giuditta C., Osório, Natália M., Gominho, Jorge, Krause, Laiza C., Soares, Cleide M.F., Nampoothiri, K. Madhavan, Sukumaran, Rajeev K., Ferreira-Dias, Suzana
Publikováno v:
In Bioresource Technology July 2020 307
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kanjilal, Sanjit, Kaki, Shiva Shanker, Rao, Bhamidipati V.S.K., Sugasini, Dhavamani, Rao, Yalagala Poornachandra, Prasad, Rachapudi B.N., Lokesh, Belur R.
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 January 2013 136(1):259-265
Publikováno v:
Journal of Food Biochemistry. Oct2015, Vol. 39 Issue 5, p603-611. 9p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of the American Oil Chemists' Society. 95:1549-1559
Autor:
Alessandra Gambero, Juliana Alves Macedo, Renata Luana de Pádua Gandra, Gabriela Alves Macedo, Annayara C. F. Fernandes, Ana Paula Badan Ribeiro, Julia Cristina Zuin, Débora Kono Taketa Moreira
Publikováno v:
Food Research International. 150:110782
Structured lipids (SL) containing behenic acid have been produced in order to obtain low-calorie lipids for foods; however, the development of a high nutritional value and a stable nanoemulsion carrier system for these SL is an interesting breakthrou
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Wenlei Xie, Cong Qi
Publikováno v:
Journal of Agricultural & Food Chemistry; 4/16/2014, Vol. 62 Issue 15, p3348-3355, 8p