Zobrazeno 1 - 10
of 25
pro vyhledávání: '"low-alcohol beers"'
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 14, Iss 12, p 4979 (2024)
Changing consumer preferences and increasing demands require adjustments in brewery operations and beer production methods. Recent trends indicate a marked decline in interest in high-alcohol beers and an increasing demand for low- and no-alcohol alt
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/773dfe3e38b64b159c7ebc21706d4ff0
Publikováno v:
Molecules, Vol 29, Iss 4, p 844 (2024)
In recent years, there has been a significant decline in interest in high-alcohol beers, while interest in low- and non-alcohol beers is growing. The aim of this study was to investigate the influence of the addition of coriander seeds at various sta
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/12d45a9713bb46b5a2a46a3d53008d89
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Andrei Borșa, Mircea Valentin Muntean, Liana Claudia Salanță, Maria Tofană, Sonia Ancuța Socaci, Elena Mudura, Anamaria Pop, Carmen Rodica Pop
Publikováno v:
Plants, Vol 11, Iss 15, p 1958 (2022)
Special beers, known as artisanal, are progressively gaining consumer preference, opening up competition, and acquiring more space in the market. Considering that, exploration for new formulations is justified and plants represent a source of novel c
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c67b531e7c494ac0b5ce64ba30471315
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Fermentation, Vol 4, Iss 2, p 38 (2018)
The quality of beer relies on the activity of fermenting yeasts, not only for their good fermentation yield-efficiency, but also for their influence on beer aroma, since most of the aromatic compounds are intermediate metabolites and by-products of y
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cc74b9a9e88a4cbea60445eeeb6de834
Autor:
Elena Mudura, Haifeng Zhao, Carmen Pop, Teodora Emilia Coldea, Maria Valentina Ignat, Maria Tofana, Ofélia Anjos, Liana Claudia Salanță, Andrei Borșa, Antonella Pasqualone
Publikováno v:
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos)
Agência para a Sociedade do Conhecimento (UMIC)-FCT-Sociedade da Informação
Processes, Vol 8, Iss 1613, p 1613 (2020)
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos)
Agência para a Sociedade do Conhecimento (UMIC)-FCT-Sociedade da Informação
Processes, Vol 8, Iss 1613, p 1613 (2020)
Review Consumers’ demand for functional fermented food that can fulfill nutritional needs and help maintain a balanced diet while also having a positive impact on one’s health status is increasing all over the world. Thus, healthy choices could i
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::846df6c51b2c31dbed7f5523b1be8fb0
Publikováno v:
Fermentation, Vol 4, Iss 2, p 38 (2018)
The quality of beer relies on the activity of fermenting yeasts, not only for their good fermentation yield-efficiency, but also for their influence on beer aroma, since most of the aromatic compounds are intermediate metabolites and by-products of y