Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"low methoxyl pectins"'
Autor:
Nicolás Mauricio Bogdanoff, Camilo J. Orrabalis, Wilson Daniel Caicedo Chacon, Germán Ayala Valencia
Publikováno v:
Biology and Life Sciences Forum, Vol 28, Iss 1, p 3 (2023)
Pectin is a polysaccharide that is known for its gelling properties and its applications in the pharmaceutical industry. This can be divided into two structural groups, high methoxyl pectins (HMP) and low methoxyl pectins (LMP). Currently, there is l
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3535a89452cc4273af549fac00efc210
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Tropical Agricultural Research, Vol 30, Iss 2 (2019)
A 3-factor-3-level Box-Behnken design was employed to determine the effect of conditions: pH, temperature and time on yield and degree of esterification (DE) of mango peel pectin obtained using acid extraction method. Fifteen experimental runs with d
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6dbd8772c0cf4dacaf3172af2b94e0ad
Publikováno v:
Tropical Agricultural Research, Vol 30, Iss 2 (2019)
A 3-factor-3-level Box-Behnken design was employed to determine the effect of conditions: pH, temperature and time on yield and degree of esterification (DE) of mango peel pectin obtained using acid extraction method. Fifteen experimental runs with d
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.