Zobrazeno 1 - 10
of 80
pro vyhledávání: '"low alcohol wine"'
Autor:
Vasile Răzvan FILIMON, Roxana Mihaela FILIMON, Ancuța NECHITA, Florin Dumitru BORA, Liliana ROTARU, Valeriu V. COTEA
Publikováno v:
Journal of Applied Life Sciences and Environment, Vol 55, Iss 4(192), Pp 407-418 (2023)
Nowadays, consumers go towards products that provide food security and nutritional richness, consumption of highly alcoholic beverages not complying with these health-related requirements. This study aimed to obtain low-alcohol wines by performing se
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4c8c4cac20204f70bf5d1c9f59803e94
Autor:
Anastasios Nikolaou, Georgios Sgouros, Valentini Santarmaki, Gregoria Mitropoulou, Yiannis Kourkoutas
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 12, Iss 12, p 6176 (2022)
Low alcohol wines (≤10.5% vol) are novel products that have gradually been gaining the consumers’ and market’s interest over the last decade. Taking into account the technological properties of immobilized cell systems alongside with the commer
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/efb2ceded4824628be8000c7495c5fd0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Fermentation, Vol 7, Iss 2, p 45 (2021)
Low alcohol wines (≤10.5% vol) represent novel wine products steadily gaining the commercial market interest. Considering the technological advancements of immobilized systems in association with the drastic reduction of industrial operational cost
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/58c3f1b0ff934b6b989d4b32a6409df7
Autor:
Claudio Di Vaio, Clizia Villano, Maria Tiziana Lisanti, Nadia Marallo, Aurora Cirillo, Rosario Di Lorenzo, Antonino Pisciotta
Publikováno v:
Agronomy, Vol 10, Iss 3, p 345 (2020)
In the last few decades, the accumulation of sugar in grape berries and hence the alcohol degree of wines has been affected by increasing global temperatures. In order to limit plant photosynthetic activity, it is possible to apply anti-transpirant o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a702f4279e124b5e90fff8e5a0d5f2ab
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Maurizio eCiani, Pilar eMorales, Francesca eComitini, Jordi eTronchoni, Laura eCanonico, Jose A Curiel, Lucia eOro, Alda J Rodrigues, Ramon eGonzalez
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 7 (2016)
Rising sugar content in grape must, and the concomitant increase in alcohol levels in wine, are some of the main challenges affecting the winemaking industry nowadays. Among the several alternative solutions currently under study, the use of non-conv
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fe3ac3a815ef44588b8966402ad96b93
Publikováno v:
Public Health Nutr
Objective:Compared with standard wines, low-alcohol wines may have several social and health benefits. Innovative production processes have led to high-quality light wines. It is, however, unclear how consumers perceive and consume these alcohol-redu